DIASTRAL AUTO S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Diastral auto - autoturisme, camioane, utilaje agricole.


Descriere:

Misiunea noastra este să extindem si să prelungim relatia specială pe care o aveti cu masina dumneavoastră. Pentru a putea realiza acest lucru vă punem la dispozitie personalul nostru dedicat acestui domeniu si pregătit să facă fată oricăror provocări, precum si o gamă extrem de amplă de piese si consumabile. Echipa noastră de specialisti oferă servicii complete ce pornesc de la definirea problemei, trec prin identificarea solutiilor si consiliere si se pot termina cu montarea efectivă, respectiv executarea oricăror lucrări necesare bunei functionări a masinii dumneavoastră.

DIASTRAL AUTO comercializează piese de schimb şi accesorii auto din import şi autohtone pentru urmatoarele marci: VOLKSWAGEN, MERCEDES, CHEVROLET, VOLVO, RENAULT, SKODA, SEAT, TOYOTA, OPEL, PEUGEOT.

Dezvoltarea constantă a gamei de produse oferite si capacitatea fiecărui membru al personalului de a vă consilia întru găsirea celei mai potrivite solutii ne recomandă ca profesionisti ai domeniului mentenantei auto.


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

Lubrifianti auto, cosmetice auto, anvelope

Domeniul de activitate:

Automobile - piese de schimb, accesorii

Zonă deservită:

VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 18:00
Marţi 9:00 - 18:00
Miercuri 9:00 - 18:00
Joi 9:00 - 18:00
Vineri 9:00 - 18:00
Sâmbătă 9:00 - 13:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar