Cookie-uri

Principiile utilizării fișierelor de cookie

Un "cookie" este un identificator alfa-numeric care îl transferăm pe hard-discul dvs. prin intermediul browser-ului de web, atunci când vizitaţi site-ul nostru. Permite sistemului nostru să vă recunoască atunci când ne vizitaţi site-ul din nou şi ne permite sa îmbunătăţim serviciile oferite utilizatorilor noştri. Cookie-urile pot fi de asemenea folosite pentru a compila informaţii agregate despre zonele noastre de site-uri web care sunt cel mai frecvent vizitate. Aceste informaţii de trafic vor fi utilizate pentru a spori conţinutul website-ului şi pentru facilita utilizarea lui. Nu vom urmări la ce pagini v-aţi uitat în timp ce vizitaţi site-ul nostru. Dacă doriţi să respingeţi cookie-ul, vă puteţi configura browser-ul pentru a face acest lucru.

Utilizarea cookie-urilor

Paginile individuale din portofoliul FCR MEDIA ON LINE S.R.L utilizează cookie-uri pentru a ne ajuta să furnizăm servicii mai bune. Folosind site-urile operate de FCR MEDIA ON LINE S.R.L,sunteţi de acord ca FCR MEDIA ON LINE S.R.L să utilizeze cookies-urilei în concordanţă cu setările browser-ului. Dacă vizitaţi site-ul nostru şi browser-ul dvs.are permisiunea de a accepta cookie-uri, considerăm că acceptaţi termenii cookie. Instrucţiunile de modificare a modulelor cookie pot fi găsite în ajutorul fiecărui browser.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fişiere text mici care pot fi trimise la browser-ul dvs. atunci când vizitaţi un site web şi stocate pe dispozitiv (computer sau alt dispozitiv cu acces la Internet, cum ar fiSmartphone sau tabletă). Fişierele cookie sunt stocate în dosarul pentru fişierele browser-ului. Modulele cookie conţin de obicei, numele site-ului web de provenienţă, valabilitatea şi valoareasa. Când vizitaţi următorul Web site acesta reîncarcă cookie-uri şi va trimite aceste informaţii înapoi la site-ul care a creat iniţial cookie. Cookie-urile pe care le folosim nu dăunează computerului.

De ce folosim module cookie?

Utilizăm modulele cookie pentru a crea şi a îmbunătăţi în mod constant serviciile noastre, pentru a le adapta la interesele şi nevoile dvs. şi pentru a le îmbunătăţi structura şi conţinutul. Cookie-urile temporare şi permanente pot fi utilizate pe site şi.depozitate temporar pe dispozitiv până când părăsiţi pagina, iar cele permanente rămân pe dispozitiv până la expirarea lor sau ştergerea manualăa acestora. Timpul în care vărămân informaţiile, depinde de tipul de modul cookie. 
Folosim mai multe tipuri de cookie-uri pe site-urile noastre.

Cookie-uri de bază

Aceste cookie-uri reprezintă baza pentru rularea site-ului nostru şi permite utilizarea unor caracteristici de bază, cum ar fi zone securizate sau plăţi online. Cookie-urile de bază sunt de exemplu datele de conectare, care permit accesul la zonele securizate, fără a fi necesară re-logarea sau completarea formularelor tip. Fără aceste cookie-uri, nu putem furniza serviciile care stau la baza site-ului nostru. Dacă dezactivaţi aceste cookie-uri, nu vom putea garanta funcţionarea impecabilă a site-ului.

Rularea cookie-urilor

Prin utilizarea cookie-urilor noastre, colectăm informaţii statistice despre modul în care utilizaţi site-ul nostru web. Aceste informaţii tehnice ne permit să localizăm  ce parte a site-ului web a fost accesată prin click. Aceste cookie-uri ne ajută să analizămşi să îmbunătăţim site-ul nostru în ceea ce priveşte conţinutul, performanţa şi designul acestuia. Dacă dezactivaţi aceste cookie-uri, nu putem garanta buna funcţionare a site-ului nostru.

Cookie-uri funcționale

Cookie-urile funcţionale nu sunt necesare, dar ne ajută să îmbunătăţim funcţionalitatea site-ului nostru. Vă reaminteşte spre exemplu setările selectate la vizitarea paginii anterioare, distribuirea conţinutului, selectarea site-ului şi aşa mai departe, astfel încât să nu trebuiască să re-configuraţi. Utilizăm aceste cookie-uri pentru a determina dacă aţi primit deja un serviciu sau aţi furnizat informaţii corespunzătoare locaţiei dvs. curente, dacă sunteţi de acord să distribuiţi astfel de informaţii. Deşi utilizarea acestor cookie-uri depinde numai de setările dvs., dacă le dezactivaţi, este posibil să pierdeţi unele dintre serviciile pe care le putem furniza.

Cookie-urile publicitare

Cookie-urile de publicitate pe care le folosim pe site-ul nostru web pentru a afişa conţinut şi publicitate sunt personalizate pentru interesele dumneavoastră. Aceste cookie-uri pot colecta informaţii despre obiceiurile dvs.atunci când navigaţi pe site-ul nostru. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a vă recunoaşte când revizitaţi oricare dintre site-urile reţelei noastre. În acest fel putem folosi conţinutul site-ului şi anunţurile relevante pentru dvs.într-un mod eficientpentru a facilita marketing-ul direct, dar şi în scopul limitării numărului de afişări ale anunţurilor şi pentru a măsura eficienţa campaniilor publicitare.

Terță parte

Site-urile pot fi integrate altor site-uri web. Prin urmare, celelaltecookie-uri generate nu sunt controlate de FCR MEDIA ON LINE S.R.L. Un exemplu ar putea fi vizualizareaunei pagini web care utilizează un instrument de analiză şi marketing de automatizare de la o terţă parte (cum ar fi Google instrument) şi afişează conţinutul paginii web a terţei părţi, de ex. YouTube sau Facebook. Acest lucru duce la acceptarea cookie-urilor de la aceste servicii corespunzătoare terţei părţi. FCR MEDIA ON LINE S.R.L.nu poate avea control asupra stocării sau accesului la cooki-ul terţei părţi. Pentru a afla cum utilizează aceste terţe părţi module cookie, citiţi politica de confidenţialitate şi politica privind cookie-urile pentru aceste servicii.

Cum pot modifica setările cookie-urilor?

Puteţi configura cookie-urile pe care le utilizaţi pe site în browser-ul dvs. Majoritatea browserelor de Internet sunt setate iniţial pentru a accepta automat cookie-urile. Puteţi schimba această setare blocând cookie-urile sau atunci când cookie-urile sunt trimise pe dispozitiv. 
Instrucţiunile de modificare a modulelor cookie pot fi găsite în ajutorul fiecărui browser. Dacă utilizaţi dispozitive diferite pentru a accesa pagini (cum ar fi un computer, un smartphone sau o tabletă), vă recomandăm adaptareapreferinţelor cookie-urilor pe fiecare dispozitiv. 
Vă vom respecta deciiziile dacă schimbaţi setarea predefinită a modulelor cookie. Cu toate acestea, dezactivarea anumitor cookie-uri poate afecta funcţionalitatea site-ului nostru pe dispozitivele dvs.

Protecţia conţinutului şi datelor cu caracter personal

FCR Media On Line este liderul pe piaţa ghidurilor clasificate în România, furnizând un director de afaceri cu clasificări intuitive, ce acoperă o mare gamă de produse şi servicii. FCR Media On Line ediţia tipărită este completată de o ediţie on-line, disponibilă la www.paginiaurii.ro, ce face posibilă căutarea atât în funcţie de domeniul de activitate al firmei cât şi în funcţie de localizarea în spaţiu.

  1. FCR asigură, în condiţiile legii, păstrarea confidenţialităţii datelor cu caracter personal ale utilizatorului şi respectarea dreptului acestuia la protecţia vieţii private în privinţa prelucrării datelor cu caracter personal. Această obligaţie nu se aplică în cazul oricărei informaţii dezvăluite de utilizatori unor terţi.
  2. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează de către FCR Media On Line în temeiul legii, cu bună credinţă, în scopuri legitime pentru încheierea şi executarea altor contracte de servicii FCR, respectiv prestarea serviciilor FCR Media On Line.
  3. Clientul declară că este de acord cu prelucrarea datelor sale cu caracter personal, şi că este în cunoştinţă de cauză că se bucură de drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001, în special de:
    • dreptul de acces (de a cere confirmarea, la cerere şi în mod gratuit, o data pe an, a faptului că datele care îl privesc sunt sau nu prelucrate de FCR Media On Line),
    • dreptul de intervenţie asupra datelor (de a cere şi obţine rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor sale cu caracter personal, transformarea acestora în date anonime precum şi notificarea către terţii cărora le-au fost dezvăluite datele a oricarei operaţiuni efectuate asupra datelor, dacă această notificare nu se dovedeşte imposibilă sau disproporţionată faţă de scopul legitim care ar putea fi lezat),
    • dreptul de opoziţie (de a se opune în orice moment, din motive intemeiate şi legitime legate de situaţia sa particulară, că datele să facă obiectul unei prelucrări, cu excepţia unor dispoziţii legale contrare),
    • dreptul de a se adresa justiţiei pentru apărarea oricăror drepturi garantate de legea nr. 677/2001 care i-au fost încălcate şi repararea prejudiciului încercat
  4. FCR respectă drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Ordonanţa nr. 130/2000 privind protecţia consumatorilor la încheierea şi executarea contractelor la distanţă cu modificările ulterioare. Utilizatorul are următoarele drepturi:
    • dreptul de a cere FCR să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
    • dreptul de a cere FCR să rectifice, actualizeze, blocheze sau şterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispoziţiilor Legii nr. 677/2001;
    • dreptul de a cere FCR să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
    • dreptul de a cere FCR Media On Line să înceteze expedierea de mesaje promoţionale.

    Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna şi trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail sau în scris către FCR Media On Line.

    În situaţia în care utilizatorul solicită încetarea prelucrării datelor cu caracter personal, accesul la site va fi automat restricţionat, deoarece nu poate funcţiona fară prelucrarea datelor cu caracter personal.

  5. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul secţiunii www.paginiaurii.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează aceasta, va fi considerată o tentativa de fraudare a site-ului şi va pune în mişcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

FCR ia în serios obligaţiile sale în conformitate cu legislaţia de protecţie a datelor. E posibil să folosim datele dumneavoastră pentru activităţile de marketing şi pentru a vă contacta în legătură cu produse sau servicii care credem că vă pot interesa.

Prin accesarea acestui site sunteţi de acord cu faptul că FCR are dreptul de a insera numele şi alte informaţii cu privire la utilizatori, rezultate în urma folosirii serviciului de către utilizator, într-o baza de date computerizată în urmatoarele scopuri:

    • pentru utilizarea acestor date de către FCR în scopuri de vânzări şi marketing;
    • în scopul prevenirii sau detectării infracţiunilor sau fraudelor.

Scopurile în care FCR poate utiliza aceste informaţii şi persoanele cărora le pot fi oferite sunt exclusiv în scopuri asociate comercializării serviciilor şi produselor FCR Media On Line, cum ar fi:

    • procesarea comenzilor sau cererilor dvs;
    • oferirea de produse şi/sau servicii către dvs;
    • facturare (in cazul în care nu beneficiaţi de servicii preplătite);
    • soluţionarea cererilor, întrebărilor sau a reclamaţiilor făcute de către tine;
    • realizarea studiilor de piaţă şi de produs şi marketingul produselor şi al serviciilor FCR ;
    • contactarea dvs. (inclusiv prin poştă, e-mail, fax, mesaje text sau telefon) în legătură cu oferte de produse şi servicii ale FCR sau în legătură cu produse şi servicii ale unor terţe părţi atent selecţionate, care credem că ar putea fi de interes pentru dvs. (în afara de cazul în care aţi făcut o cerere scrisă să nu fiţi contactat în acest sens);
    • înregistrarea informaţiilor dvs. în vederea alocării sau oferirii recompenselor, reducerilor şi a altor beneficii, precum şi pentru satisfacerea altor cereri sau cerinţe pe care le aveţi în legătură cu programele de recompensare a clienţilor şi alte programe similare.

Aveţi dreptul de acces la datele dvs. personale deţinute de noi şi de a se corecta orice informaţii incorecte care le deţinem despre dumneavoastră. Dacă nu doriţi ca datele dumneavoastră să fie afişate în oricare sau toate produsele FCR Media On Line, sau, dacă nu doriţi ca datele dumneavoastra să fie utilizate în scopuri de marketing sau, alternativ, dacă există orice problemă cu privire la datele dumneavoastră care sunt adunate, stocate despre care v-ar plăcea să discutăm, vă rugăm să ne contactaţi pe contact@paginiaurii.ro