KRITTERS COM S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Specialişti în injectoare, pompe şi turbine. Mai multă putere cu un consum mai mic!


Descriere:

Firma noastră oferă o gamă completă de piese, componente şi accesorii auto pentru întreţinerea şi repararea maşinii dumneavoastră. Puteţi alege între piese originale şi o gamă variată de producători cu renume mondial (Bosch, Delphi, Garrett, BorgWarner, LuK, Sachs, Boge, Bilstein, etc.) pentru a obţine raportul optim de preţ/calitate pentru bugetul şi necesităţile dumneavoastră.
Putem asigura montajul pieselor în unul din cele două Bosch Car Service-uri autorizate RAR deţinute de firma noastră, în care beneficiaţi de o gamă completă de servicii de reparaţii, montaj, verificare şi întreţinere pentru maşina dumneavostră.
Vindem piese de schimb originale pentru diferite sisteme de injecţie: Găsiţi în stoc la unităţile noastre injectoare originale, noi şi recondiţionate, şi alte componente pentru cele mai uzuale sisteme de injecţie.
Reparăm pompe şi injectoare: Executăm reparaţii profesionale de pompe de injecţie şi injectoare la service-urile noastre dotate cu echipamente moderne, de nivel mondial, omologate de producătorii originali. Deţinem acreditare Delphi pentru testarea şi repararea injectoarelor şi a pompelor de injecţie.
Recondiţionăm turbine: Ca o completare a gamei de turbine noi şi recondiţionate pe care o oferim, efectuăm şi recondiţionări de turbine (în special marca Garrett). Recondiţionăm turbine pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv Dacia Logan. Turbinele recondiţionate de noi beneficiază de 6 luni garanţie în cazul montării într-un service autorizat RAR pentru această operaţie, respectiv de 12 luni în cazul montării într-unul din service-urile proprii.
Recondiţionăm etriere: Efectuăm recondiţionări de etriere pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv autoutilitare şi camioane. Etrierele recondiţionate beneficiază de o garanţie de 12 luni.
Expediem piese auto, prin curierat, în toată ţara.


Alte date de contact:


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

injectoare, pompe, turbine, turbo, turbosuflante, turbocompresoare, service, reparaţii, recondiţionări, piese auto

Domeniul de activitate:

Automobile - piese de schimb, accesorii

Zonă deservită:

BRAŞOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

VISA ELECTRON, MAESTRO, Transfer Bancar, Ordin de plată, VISA, Filă CEC


Puncte de lucru: