PLASMATERM S.A.

Rating
| Adaugă review
 • NetSync
  Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
 • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
 • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
  Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
 • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

SC Plasmaterm SA, a fost înregistrata ca o societate cu capital privat in 1993, continuând experienta de aproape trei decenii a predecesorului sau, un centru de cercetari în domeniul turnarii de precizie si al tratamentelor termice.
Se ofera:
Piese turnate de calitate din metale feroase, livrate conform documentatiei tehnice si specificatiile clientilor (cu sau fara tratament termic). Se asigura pregatirea de fabricatie, dar se accepta si piesele model sau chochilele clientilor. Costul pregatirii de fabricatie este ofertat separat. Se pot turna oteluri carbon si slab aliate, oteluri inoxidabile, oteluri de scule inalt aliate sau chiar aliaje special. Precizia dimensionala, calitatea suprafetelor si caracteristicile geometrice ale pieselor se asigura în conformitate cu standardul german P690 în clasele de precizie D1 sau D2. La livrare se asigura certificatul de calitate (continând compozitia chimica, proprietatile mecanice, calitatea suprafetei si fisa de masuratori).
La cerere se pot asigura: verificare metalografica. Pornind de la dorinta societatii de a da maxima de satisfactie clientilor sai, Plasmaterm este gata sa colaboreze cu clientii si partenerii sai în dezvoltarea de produse în forme cele mai adecvate turnarii.
Prin traditie firma este specializata în tratamente termice si ingineria suprafetelor (surface engineering) cu o bogata experienta în procese de nitrurare în plasma.
Dacă se solicită oferim ștanțare și prelucrări mecanice sau ansamblare.

 

Alte date de contact:

 • 0745-640 534Turnatorie
 • 0730-708 011Financiar
 • 0729-142 792Prelucrări mecanice

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 4998060


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

turnatorii, carbon, metale feroase, otel, oteluri inoxidabile, oteluri de scule inalt aliate, aliaje speciale, nitrurare in plasma, ștanțare, prelucrări mecanice, verificare metalografica, tratamente termice

Domeniul de activitate:

Turnătorii

Zonă deservită:

MUREŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:00 - 15:00
Marţi 7:00 - 15:00
Miercuri 7:00 - 15:00
Joi 7:00 - 15:00
Vineri 7:00 - 15:00

Metode de plată

Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review