KON-TIKI S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

"Totul a început în anul 1992.
Am navigat prin timp, precum celebra ambarcaţiune KON TIKI pe apele învolburate ale Pacificului şi ne-am câştigat un renume.
Ciorba de burtă de la Kon Tiki a devenit un brand. Vrei sa închei o afacere, te întalneşti cu prietenii sau pur şi smplu vrei să iţi faci o placere? Atunci cu siguranţă vii la ciorba de burta de la Kon Tiki. Toata lumea vine aici.
Dar.... dar în timp ne-a încolţit ideea unei pensiuni. A unui loc în care drumeţul să găsească o gazda bună şi o mâncare bună. Un loc în care, pentru câteva ceasuri ori zile sa se simtă rege. Din aceasta dorinţă s-a nascut acest minunat loc, pe care vi-l prezentăm cu mândrie. Totul este de calitate. Nu am precupeţit nici bani, nici muncă. In fiecare colţişor şi în fiecare lucru am pus dragostea noastra, a familiei care vă este gazdă. Pentru ca în primul rand, Kon Tiki este o afacere de familie."Pentru detalii după ce vizitaţi site-ul nostru, poftiţi pe la noi să vă convingeţi!


Alte date de contact:

  • 0744-575 366

Domeniul de activitate:

Pensiuni

Zonă deservită:

SIBIU

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 10:00 - 22:00
Marţi 10:00 - 22:00
Miercuri 10:00 - 22:00
Joi 10:00 - 22:00
Vineri 10:00 - 22:00
Duminică 12:00 - 22:00

Metode de plată

Numerar, VISA, MAESTRO, Transfer Bancar, AMEX, MASTERCARD