CHROMATIC PROPERTIES S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Cu o activitate majoritară bazată pe importul de scule,unelte,instalaţii sanitare,electrice si produse pentru finisaje în constructii,echipa Chromatic Properties vă oferă maxim de eficienţă pe tot parcursul procesului de cumparare,de la achiziţie si pana la livrare.
La sediu nostru din Shanghai se lucreaza 24 de ore pentru asigurarea unui nivel optim de producţie şi stocuri, la cel mai bun raport calitate pret.Responsabilităţile specialistilor noştri sunt de a obţine cele mai bune produse de la fabricile din China; de a efectua controlul calităţii in timpul producţiei, precum şi o verificare ulterioară si de a supraveghea încărcarea şi transportul pana la portul din Shanghai.
Prin urmare, putem afirma cu încredere că vă garantăm calitatea tuturor produselor pe care le punem la dispoziţia dumneavoastră pe piaţa din Romania.
Daca sunteţi persoana fizică sau reprezentaţi o firma şi doriţi să intraţi în legatură cu noi pentru a distribui produsele noastre, nu ezitaţi sa ne contactaţi.


Domeniul de activitate:

Scule, unelte, accesorii - producători, distribuitori

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 18:00
Marţi 9:00 - 18:00
Miercuri 9:00 - 18:00
Joi 9:00 - 18:00
Vineri 9:00 - 18:00
Sâmbătă 10:00 - 14:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar