FERMA ZOOTEHNICĂ S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

FERMA ZOOTEHNICĂ, prin unitatea sa de producţie dotată cu o linie tehnologică performantă din Austria, asigură clienţilor săi peste 200 de produse sub diferite forme: crude, semicrude, afumate şi prospături din carne de porc, vită, pasăre şi oaie.
Acordăm o atenţie deosebită creşterii animalelor în condiţii şi după cerinţele Uniunii Europene, animalele fiind, de fapt, materia primă pentru preparatele noastre.
Vă invităm să încercaţi bogata ofertă de preparate din carne: salam de vară, salam de vară uscat, salam cu şuncă, salam Victoria, cârnaţi subţiri, cârnaţi Cabanos, cârnaţi proaspeţi/afumaţi, carne tocată, pastă de mici, tobă, pate de ficat, caltaboşi, afumături, şuncă, specialităţi.
Pentru promovarea consumului de carne de vită în rândul consumatorilor şi a beneficiilor pe care carnea de vită îl aduce în meniul nostru, Ferma Zootehnică a lansat de curând brandul Mara-muuu, destinat exclusiv produselor din carne de vită, segment în care continuăm să investim. Principalele repere luate în calcul, în acest scop, sunt trendurile manifestate în ultimul an şi preferinţele consumatorilor, care doresc produse de calitate şi hrană sănătoasă.
Începând cu 2017, Ferma Zootehnică şi-a extins gama de produse comercializate. Sub brandul Pui de Moroşan clienţii noştri pot achiziţiona articole din carne de pasăre.

ZONA DESERVITĂ
- Reţea de magazine ( Maramureş, Bistriţa, Cluj )
- livrăm în toată ţara produse şi carne la solicitarea clienţilor şi colaboratorilor noştri.


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 4949971


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

abatoare Maramureş, produse din carne de porc, mezeluri, salam de vară, cârnaţi cabanos, cârnaţi proaspeţi, carne tocată

Domeniul de activitate:

Abatoare

Zonă deservită:

MARAMUREŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:00 - 22:00
Marţi 7:00 - 22:00
Miercuri 7:00 - 22:00
Joi 7:00 - 22:00
Vineri 7:00 - 22:00
Sâmbătă 7:00 - 14:00

Metode de plată

Numerar, Bilet la ordin, Ordin de plată, Filă CEC


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review