Despre noi

FCR Media On Line, prin brand-ul de traditie ,, Pagini Aurii “ este partenerul de încredere al oricarei companii din Romania in domeniul serviciilor de publicitate și de informații de afaceri, ajutănd în principal IMM-urile in a alege corect parcursul în lumea de publicitate si marketing online. Portofoliul nostru include o selecție largă de produse de informare, care să acopere toate nevoile de marketing și publicitate pentru întreprinderilor mici și mijlocii.

Cel mai accesat motor de cautare business din Romania, www.paginiaurii.ro , contine cea mai complexa baza de date business, oferind acces liber si gratuit publicului larg la informatii despre de 1,4 milioane entitati juridice active si inactive din tara noastra.

In prezent, reteaua de informare si servicii de publicitate business este formata din www.paginiaurii.ro ; www.paginialbe.ro ; www.medguru.ro ; www.websiteguru.ro , inregistrand peste 410.000 de vizitatori unici pe luna.

FCR Media On Line este un membra a grupului FCR Media înregistrată în Estonia ca furnizor de servicii media digitale în 12 țări. In prezent serviciile noastre sunt prezente pe piata de business din Irlanda, Suedia, Republica Cehă, Slovacia, Estonia, Letonia, Lituania, România, Rusia, Ungaria și Croația. În luna iulie 2015, grupul FCR Media sa extins în Uruguay și America Latină.

Compania noastra. operează cu metodele moderne de lucru, răspunde repede la schimbările de pe piața romaneasca și în mod constant, investește în formarea și petrecerea timpului liber a personalului său.

Despre FCR Media Group

FCR Media este compania lider în statele baltice ( Lituania, Letonia si Estonia ), Irlanda, Suedia, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croatia si Uruguay in servicii de căutare locală si publicitate de business. Cu peste 1.400 angajati, baze de date cuprinzătoare si branduri bine stabilite, compania dorește să fie cel mai bun furnizor de oportunitati de business pentru întreprinderile mici și mijlocii pe piețele sale. Detalii pe www.fcrmedia.com

Viziune

Sa facilitam permanent relatiile comerciale de calitate.

Misiune

Sa fim cea mai respectata si mai atractiva companie din industria publicitatii online, creand permanent valoare pentru toti partenerii nostri. Sa oferim clientilor cele mai relevante cautari de business pe cea mai performanta si moderna platforma de reclama online.

Obiective

Fidelitatea clientului

Succesul nostru continuu depinde de cresterea fidelitatii clientilor www.paginiaurii.ro si alaturarea altora noi. Pentru aceasta este definitoriu sa ascultam clientii cu mare atentie pentru totala intelegere a necesitatilor acestora, urmand apoi sa le furnizam cele mai optime solutii de reclama care sa se regaseasca in succesul afacerii lor.

Pozitie de top pe piata de publicitate online

Nu ne multumim cu o pozitie medie in piata, dorim sa ramanem in top. De aceea ne dezvoltam continuu prin generarea de noi produse si servicii din ce in ce mai utile, intarindu-ne in fiecare zi pozitia de prima optiune din Romania in cautarea de business.

Dezvoltare

Suntem atenti la schimbarile din piata, pe care le consideram oportunitati de dezvoltare, concepand si lansand imediat produse si servicii inovatoare care sa satisfaca noile cerinte.

Fidelitatea angajatilor

Seriozitatea in munca si bunul simt al fiecaruia, indiferent de functie, varsta sau vechime conduce la succesul companiei.
,,Compania suntem noi!“ este conceptul care se aplica zi de zi, asigurand angajatilor un mediu de lucru sigur si placut, iar la finalul fiecarei zi de lucru, simtul satisfactiei si implinirii muncii lor.

Profit

Marim valoarea grupului, prin cresterea veniturilor, generand profit pentru finantarea dezvoltarii companiei si pentru reinvestirea in noi oportunitati de afaceri. Cheia profitabilitatii este echilibrul obiectivelor pe termen scurt si lung.