TRADEING CONCEPT SERVICE S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Totul de la A la Z!


Descriere:

   Principalul domeniu de activitate al companiei TRADEING CONCEPT SERVICE S.R.L. este cel de constructii de cladiri, dar si lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor, lucrari de constructii a cailor ferate de suprafata si subterane, lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide, lucrari de constructii a proiectelor utilitare pentru electricitate si telecomunicatii, constructii hidrotehnice, lucrari de constructii a altor proiecte ingineresti n.c.a, lucrari de demolare a constructiilor, lucrari de pregatire a terenului, lucrari de foraj si sondaj pentru constructii, lucrari de instalatii electrice, lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, alte lucrari de instalatii pentru constructii, lucrari de ipsoserie   lucrari de tamplarie si dulgherie, lucrari de pardosire si placare a peretilor, lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri, alte lucrari de finisare, lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii, alte lucrari speciale de constructii n.c.a.
Pe langa domeniul constructiilor  compania se mai ocupa si cu transport si comert, activitate hoteliera si restaurant, consultanta manageriala si fiscala si servicii de bussines.
Onorarea cu promptitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale, dar si in termenele si bugetele lucrarilor fac din societatea noastra un partener serios si performant, capabil de a duce la bun sfarsit proiectele complexe printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor si prin executia acestora la un nivel ridicat de calitate.


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 39075505


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

constructii Bucuresti, instalatii sanitare Bucuresti, amenajari exterioare Bucuresti, lucrari de reparatii, consolidari Bucuresti, executie fundatii Bucuresti, lucrari de demolare Bucuresti, proiectare constructii Bucuresti

Domeniul de activitate:

Construcţii

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Zilele declarate liber de la stat este inchis

Metode de plată

Numerar, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review