DOCTOR MEDICINĂ NATURISTĂ OVIDIU BUCISCANU

Rating
| 2 review-uri
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Iridoscopia, mai mult decât un RMN: analiza de ansamblu a sănătății organelor, depistarea predispozițiilor genetice


Descriere:

Centrul de Medicină Holistică al Fundației Aquarius oferă analiză si diagnoză performantă prin investigare iridoscopică, cât și servicii complete de terapie naturistă: acupunctură, homeopatie, nutriție și dietoterapie, fitoterapie, reflexologie, terapie psiho-emoțională. Suntem singura instituție din Europa de Est afiliată la International Institute of Holistic Iridology din SUA http://www.iridologycollege.org. Utilizăm aparatură de ultimă generație, asigurând o investigare modernă, complexă, de mare precizie. Cu o singură investigație cu iridoscopul obținem imaginea stării de sănătate a întregului corp, echivalent cu o examinare realizată prin rezonanță magneto-nucleară (RMN). În plus, avantajul iridoscopiei este că poate pune în evidență predispozițiile genetice, pentru prevenirea și tratarea bolilor grave. Punctul forte al analizei iridoscopice este capacitatea de a detecta probleme de sănătate în fază incipientă și predispoziții și tendințe genetice. Astfel putem să anticipăm instalarea simptomelor de boală și  să tratăm preventiv problemele de sănătate, înainte de apariția bolilor. De asemenea, se pot depista boli ”ascunse”, ce nu sunt evidențiate de regulă prin metodele obișnuite de analiză. În urma stabilirii diagnosticului stării de sănătate fiecare pacient beneficiază de un program de terapie naturistă individualizat și adaptat problemelor sale specifice, prin dietoterapie, fitoterapie, tratament homeopat, acupunctură și terapie psiho-emoțională. Personalul Centrului are o experiență aprofundată de peste 28 ani și specializări interdisciplinare în domeniul medicinei tradiționale. 

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 13382700


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

iridologie, iridoscopie, analize cancer, terapie naturistă cancer, medicină holistică, medicină naturistă Bucuresti, depistare predispoziții genetice, Centrul de Medicină Holistică Aquarius, DOCTOR MEDICINĂ NATURISTĂ OVIDIU BUCISCANU

Domeniul de activitate:

Medicină naturistă

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 10:00 - 18:00
Marţi 10:00 - 18:00
Miercuri 10:00 - 18:00
Joi 10:00 - 18:00
Vineri 10:00 - 18:00
Sâmbătă 10:00 - 14:00

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Review-uri utilizatori

Ana:

Mergeti cu incredere la d-nul dr. Ovidiu Buciscanu.

Vezi toate review-urile

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Adaugă review