ELECTROMEC S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

ELECTROMEC va ofera proiectare, comercializare, executie, garantie si service pentru sisteme de ventilatie, statii de tratare a aerului, purificatoare, in spatii comerciale, spatii de productie, sali de fitness, cluburi, bucatarii, hoteluri, baze de tratament, spitale (spatii sterile), sali de spectacol, etc.; ventilatoare industriale - evacuare gaze, transport materiale, etc.; ventilatoare speciale pentru evacuarea fumului in caz de urgenta conform standardului european NBE-CPI/96.
Asiguram beneficiarului intreg pachetul de servicii, adica: proiectarea sistemelor de ventilatie, comercializarea elementelor componente (ventilatoare, tubulatura, anemostate si grile, etc.), executia instalatiilor de ventilatie si punerea acestora in functiune.
De asemenea asiguram garantia si service-ul instalatiilor in garantie si post garantie.
De asemenea, comercializam o gama completa de ventilatoare de uz casnic si industrial. Axiale, centrifugale, in linie, de joasa, medie si inalta presiune, cu debite pana la 450000 m3/ora. Orice visati in materie de ventilatoare si accesorii, gasiti cu siguranta la noi!


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

ventilatoare de uz casnic, ventilatoare industrial, axiale, centrifugale, spatii sterile

Domeniul de activitate:

Ventilaţie şi sisteme de ventilaţie

Zonă deservită:

SĂLAJ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar