CESIUNE LEASING SOLUTIONS S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Cesiune.ro ofera servicii pentru leasing auto, imobiliar, moto, nautic, maşini construcţii şi utilaje, camioane, transport persoane şi alte echipamente, venind cu soluţia ideală pentru situaţiile în care cei care au preluat o maşină sau un utilaj în leasing sunt forţaţi să predea bunul către firma de leasing din cauza unei imposibilităţi de plată a ratei lunare.
Echipa Cesiune.ro vine în sprijinul celor care doresc să renunţe la un contract de leasing, oferindu-le posibilitatea de a cesiona contractul în cele mai avantajoase condiţii şi, foarte important, într-un timp foarte scurt.
Echipa Cesiune.ro se ocupă şi de pregătirea autoturismelor livrate către clienţi. Astfel, toate autoturismele sunt spălate şi pregătite pentru livrare, iar optional, acestea pot beneficia de un pachet complet de îngrijire care constă în polish exterior şi curăţare profesională la interior plus un bonus care constă în dezinfectarea instalaţiei de climatizare.
De-a lungul timpului au fost încheiate contracte de colaborare cu furnizori majori de informaţii auto, precum Otp Leasing, Ager Leasing, Ţiriac Leasing, Inpuls Leasing, NBGleasing, Romstal Leasing etc.


Alte date de contact:

  • 0756-209 815

Domeniul de activitate:

Închirieri auto

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

Metode de plată

Numerar