CFF VIŞEU DE SUS S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Numită adesea "Mocăniţa de pe Valea Vaserului", Calea Ferată Forestieră din Vişeu de Sus se află chiar în nordul României, la graniţa cu Ucraina şi reprezintă o bogăţie atât din punct de vedere tehnic, cât şi cultural.
Societatea CFF Vişeu de Sus organizează trenuri cu abur pentru turişti cu Mocăniţa în perioada martie-octombrie, după un program prestabilit.
Pe parcursul întregului an se pot comanda trenuri charter pentru companii sau grupuri, inclusiv cu servicii de catering.
De asemenea, oferim cazare în primul tren-hotel staţionar din ţară "Carpatia Express", amplasat în incinta gării cu o capacitate de 40 de locuri. În vagonul-restaurant puteţi servi o cină romantică la lumina felinarelor sau un mic-dejun copios înainte de călătoria cu Mocăniţa.
În incinta Gării CFF găsiţi disponibil un birou de informaţii, care vă oferă în mai multe limbi, detalii sau sugestii despre:
- Mersul trenurilor şi programul de funcţionare al Mocăniţei
- Trenuri-charter şi trenuri cu evenimente speciale
- Posibilităţi de cazare
- Trasee şi obiective turistice
Tot aici vă oferim şi o gamă largă de suveniruri, hărţi pentru drumeţii, o parcare păzită, toalete curate, un cafe-bar cu grădină primitoare şi posibilitatea de campare pentru rulote. Cei pasionaţi de istorie pot vizita muzeul "Elefant" dedicat comunităţii evreieşti care a trăit în oraşul Vişeu de Sus.
Sunteţi întotdeauna bine-veniţi la Mocăniţă!


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Mocanita in Maramures, locuri de agrement, obiective turistice, tren hotel, Carpatia Express, muzeul Elefant, trenuri cu abur

Domeniul de activitate:

Locuri de agrement

Zonă deservită:

MARAMUREŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 20:00
Marţi 8:00 - 20:00
Miercuri 8:00 - 20:00
Joi 8:00 - 20:00
Vineri 8:00 - 20:00
Sâmbătă 8:00 - 20:00
Duminică 8:00 - 20:00

Metode de plată

Numerar, VISA ELECTRON, VISA, MAESTRO, MASTERCARD