SAFIR S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Produsele SAFIR s-au făcut remarcate şi au ajuns să fie cunoscute la nivel naţional sub umbrela brandului Deliciosul de Vaslui, lansat în anul 2004 şi Zdravăn Moldovenesc lansat în 2014,a urmat gama de preparate si semipreparate Fomica in 2017 doar din carne de pui si condimente naturale.Produsele Deliciosul de Vaslui se caracterizează prin gust deosebit şi prospeţime. Sunt produse nutritive şi sănătoase, esenţiale într-o alimentaţie echilibrată.
Zdravăn Moldovenesc este puiul cu creştere lentă ce dă mâncărurilor tradiţionale gustul şi savoarea de altă dată.De la piept, pulpe, aripi, pui grill până la pipote şi inimi, produsele SAFIR sunt disponibile în diferite gramaje şi forme de ambalare (caserolă, tăviţă, pungă, vrac, ATM, vid).
Grupul de firme Safir a început să activeze pe piaţa din România încă din anul 1991.
Pentru modernizarea sistemului propriu de producţie, firma a investit continuu într-un modern abator de păsări, ferme de creștere a păsărilor, o fabrică de făinuri proteice, o fabrică de nutreţuri combinate.Safir deţine trei ferme proprii de creștere a păsărilor, cu o capacitate actuală de peste 700.000 de pui/serie.
Prima fermă, cea din Miclești, a fost achiziţionată în 1994. A urmat cea de la Roșiești, în 2016 au fost achiziţionate două ferme noi, la Leorda şi Cucorăni, judeţul Botoşani cu scopul de extindere a capacităţilor de producţie atât pentru puiul cu creştere lentă cât şi pentru cel cu creştere clasică. Capacitatea totală este de circa 700.000 capete/serie.
Una dintre cele mai importante componente ale Grupului de firme Safir este abatorul.
Achiziţionat în anul 2000, acesta a fost modernizat în scopul creșterii capacităţii de abatorizare (4.000 de capete/h) și nu numai.
Pentru a atinge standardele de calitate cele mai înalte, s-au realizat investiţii importante în valoare de peste 5.000.000 €, întreaga tehnologie de fabricaţie fiind înlocuită și amenajată conform legislaţiei europene în domeniu: au fost achiziţionate și puse în funcţiune mașini moderne de ambalat, cântărit, etichetat, mașini de dezosat pulpe și piept, utilaje pentru dezosarea mecanică a cărnii și pentru carne tocată.
Toate produsele abatorului Safir se află sub controlul permanent al autorităţilor sanitar-veterinare și de mediu și sunt realizate în conformitate cu standardele europene în domeniu.
Abatorul de păsări Safir are implementat un sistem de management integrat în conformitate cu standardele ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005, SR EN ISO 22000:2005 și OHSAS 18001:2007, BRC, IFS.
Realizată din fonduri europene şi inaugurată în anul 2010, fabrica de făinuri proteice, o investiţie de 4.000.000 €, este complet automatizată şi are o capacitate de procesare de 130 tone/zi. Foloseşte ca materie primă deşeurile rezultate din abator, obţinând în urma prelucrării, făinurile proteice pentru export fiind folosite în obținerea hranei animalelor de companie.
FNC Nutriva a fost inaugurată în a doua jumătate a anului 2013, cu ocazia aniversării a 22 de ani din povestea Safir. Aceasta are un rol esenţial în procesul integrat de producţie al grupului Safir, întrucât permite o atentă supraveghere a calităţii produselor, încă din faza incipientă și furnizează hrana puilor crescuţi în unităţile proprii.


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 822044


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

Carne pasăre, pui, abator, nutreţ fermă

Domeniul de activitate:

Carne şi mezeluri

Zonă deservită:

VASLUI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:00
Marţi 8:00 - 17:00
Miercuri 8:00 - 17:00
Joi 8:00 - 17:00
Vineri 8:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, MASTERCARD, VISA, Transfer Bancar, MAESTRO, VISA ELECTRON, Plată online prin card, Ordin de plată, Bonuri de masă, Tichete cadou


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review