SAFIR S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Grupul de firme Safir a început să activeze pe piaţa din România încă din anul 1991, iar în prezent deține trei branduri de carne de pasăre.
Produsele din carne de pui Deliciosul de Vaslui se caracterizează prin gust deosebit şi prospeţime. Sunt produse nutritive şi sănătoase, esenţiale într-o alimentaţie echilibrată. Puii sunt crescuţi în cele mai bune condiţii, în fermele proprii și beneficiază de un mediu controlat şi biosecurizat.
Produsele “Fomică?” provin din carnea proaspătă Deliciosul de Vaslui și sunt potrivite pentru cei care preferă feluri de mâncare gata gătită. Sunt preparate și semipreparate gustoase și sățioase, care salvează timpul consumatorilor. “Fomică?” deține produse pentru grătar, condimentate, după rețete bine meșteșugite de un bucătar de renume. Au fost create și produse gata gătite din carne pură, ingrediente și condimente naturale, fără aditivi, coloranți și conservanți.
Zdravăn Moldovenesc este puiul cu creştere lentă ce dă mâncărurilor gustul şi savoarea de altă dată. De la piept, pulpe, aripi, pui grill până la pipote şi inimi, produsele Grupului de firme Safir sunt disponibile în diferite gramaje şi forme de ambalare (caserolă, tăviţă, pungă, vrac, ATM, vid).
Pentru modernizarea sistemului propriu de producţie, firma a investit continuu într-un modern abator de păsări, ferme de creștere a păsărilor, o fabrică de făinuri proteice, o fabrică de nutreţuri combinate. Grupul deţine patru ferme proprii de creștere a păsărilor, cu o capacitate actuală de circa 1.150.000 capete/serie. Prima fermă, cea din Miclești, a fost achiziţionată în 1994, a urmat cea de la Roșiești, apoi în 2016 au fost achiziţionate două ferme noi, la Leorda şi Cucorăni.
Una dintre cele mai importante componente ale Grupului de firme Safir este abatorul.
Investițiile de 5.000.000 € în tehnologia abatorului de păsări Safir au ca finalitate adaptarea proceselor de producție la standardul Beter Leven pentru o viață mai bună dar și diversificarea produselor destinate consumatorilor; menținându-se permanent controlul calității produselor.
Abatorul de păsări Safir are implementat un sistem de management integrat în conformitate cu standardele ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005, SR EN ISO 22000:2005 și OHSAS 18001:2007, BRC, IFS.
Realizată din fonduri europene şi inaugurată în anul 2010, fabrica de făinuri proteice, o investiţie de 4.000.000 €, este complet automatizată şi are o capacitate de procesare de 130 tone/zi. Foloseşte ca materie primă deşeurile rezultate din abator, obţinând în urma prelucrării, făinurile proteice pentru export care sunt apoi folosite în obținerea hranei animalelor de companie.
FNC Nutriva a fost inaugurată în a doua jumătate a anului 2013, cu ocazia aniversării a 22 de ani din povestea Safir. Aceasta are un rol esenţial în procesul integrat de producţie al grupului Safir, întrucât permite o atentă supraveghere a calităţii produselor, încă din faza incipientă și furnizează hrana puilor crescuţi în unităţile proprii.
Anul 2016 a fost marcat de o nouă investiție marca Grupul de firme Safir, fabrica de preparate și semipreparate din carne de pui. S-a investit în achiziționarea de utilaje noi și într-un spațiu special dedicat obținerii produselor natural condimentate, a celor pesmetate, a cârnaților și a pârjoalelor.Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 822044


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

carne pasăre, preparate, semipreparate, pui, abator, nutreț, fermă

Domeniul de activitate:

Carne şi mezeluri

Zonă deservită:

VASLUI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:00
Marţi 8:00 - 17:00
Miercuri 8:00 - 17:00
Joi 8:00 - 17:00
Vineri 8:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, MASTERCARD, VISA, Transfer Bancar, MAESTRO, VISA ELECTRON, Plată online prin card, Ordin de plată, Bonuri de masă, Tichete cadou


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review