BIROTICA SERVICE

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Firma noastră execută lucrări de depanare, comercializare, punere în functiune si exploatare a tuturor echipamentelor de birou (faxuri, imprimante, copiatoare, calculatoare, panouri electronice de afisare tip banca).
COMERCIALIZARE: copiatoare alb-negru si color, case de marcat fiscale, multifunctionale, fax-uri, consumabile, componente hardware si software, articole de birotică-papetărie, centrale telefonice, interfonie, supraveghere antiefractie si video, panouri electronice de afisare schimb valutar.
SERVICII: Consultanta de specialitate, service si întretinere pentru copiatoare si alte echipamente de birou, proiectare si instalare retele de calculatoare, centrale telefonice si case de marcat fiscale, proiectare si instalare echipamente supraveghere video si alarmare la efractie.
Crearea unei baze logistice bine pusa la punct si dotarea atelierelor de service cu aparatura de testare si depanare de ultima generatie au permis abordarea si rezolvarea tuturor problemelor care pot sa apara in exploatarea echipamentelor descrise anterior.


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

faxuri, imprimante, copiatoare, calculatoare, panouri electronice de afisare tip banca

Domeniul de activitate:

Birotică - service

Zonă deservită:

TULCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar