HOTEL BOAVISTA

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Situat în imediata vecinătate a Centrului Regional de Afaceri Timişoara, a Stadionului Dan Păltinişan din Timişoara şi a Sălii de Sport Constantin Jude, hotelul este amplasat într-o locaţie privelegiată ce vă invită la relaxare şi destindere la doar 1,5 km de centrul oraşului.
Vă stau la dispoziţie 14 apartamente şi 48 de camere duble şi/sau single care se remarcă prin interiorul modern şi spaţios special conceptute spre a a oferi cel mai înalt grad de confort, o atmosferă intimă şi plăcută.

Hotelul construit şi inaugurat în anul 2002 cu un interior modern şi elegant dispune de o sală de fitness, saună, restaurant şi un Centru de Conferinţe cu trei săli cu o capacitate ce variază intre 10 şi 400 de persoane, complet utilate şi echipate. Restaurantul La Vendetta va asteapta intr-o ambianţă plăcută cu un meniu care contepeste intr-un mod armonios preparatele bucătăriei internaţionale cu cele specific locale. Aşadar Hotelul Boavista este locul ideal in care puteţi organiza atât o întâlnire de afaceri cât şi un eveniment social.
Oaspeţii beneficiază de internet gratuit de mare viteză, de parcare gratuită, acces gratuit la sala de fitness şi saună şi multe alte facilităţi pentru a oferi o experienţă unică şi complet personalizată pentru fiecare oaspete.

Fie ca vă deplasaţi în interes de afaceri, participaţi la un eveniment sportiv sau doar doriţi să vizitaţi Timişoara va invităm să descoperiţi Hotel & ApartHotel Boavista, un hotel modern într-un oraş cosmopolit şi efervescent!


Domeniul de activitate:

Hoteluri

Zonă deservită:

TIMIŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

Metode de plată

Numerar, VISA ELECTRON, Plată online prin card, Ordin de plată, MASTERCARD, AMEX, VISA, Transfer Bancar, MAESTRO