TEATRUL PENTRU COPII ŞI TINERET MERLIN TIMIŞOARA

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Înfiintat în 1949, Teatrul Merlin este singurul teatru de papusi cu personalitate juridică din vestul tarii. Instituţia are un program repertorial variat ce cuprinde aproximativ 20 de spectacole care se adresează copiilor si tinerilor.
Teatrul de Păpuşi a fost înfiinţat ca o secţie a Teatrului de Stat Timişoara, purtând numele celebrului personaj popular Pipăruş Pătru.
În 2000 - teatrul primeşte titulatura de Teatrul pnetru Copii şi Tineret Merlin, mărindu-şi aria de adresabilitate şi vă aşteaptă să participaţi la spectacole pentru copii şi tineret, cu marionete şi cu actori, în parteneriat cu grădiniţe şi şcoli pentru acţiuni ocazionale.
Avem un program repertorial variat ce cuprinde aproximativ de 20 de spectacole. Proiectele noastre artistice, au drept scop crearea unui centru de interes cultural, capabil să reunească întreaga familie si să reflecte multiculturalitatea zonei, dar si deschiderea spre noile tendinte avangardiste.
Pentru detalii suplimentare si pentru a vedea programul pieselor nu ezitati sa vizitati site-ul nostru, sa ne vizitati la sediu sau sa ne contactati telefonic!


Alte date de contact:


Domeniul de activitate:

Teatre, operă, operetă

Zonă deservită:

TIMIŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 15:00
Duminică 9:00 - 12:30

Metode de plată

Ordin de plată