TEATRUL PENTRU COPII ŞI TINERET MERLIN TIMIŞOARA

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Înfiintat în 1949, Teatrul Merlin este singurul teatru de păpuşi cu personalitate juridică din vestul ţării. Instituţia are un program repertorial variat ce cuprinde aproximativ 20 de spectacole care se adresează copiilor şi tinerilor.
Teatrul de Păpuşi a fost înfiinţat ca o secţie a Teatrului de Stat Timişoara, purtând numele celebrului personaj popular Pipăruş Pătru.
În 2000 - teatrul primeşte titulatura de Teatrul pentru Copii şi Tineret Merlin, mărindu-şi aria de adresabilitate şi vă aşteaptă să participaţi la spectacole pentru copii şi tineret, cu marionete şi cu actori, în parteneriat cu grădiniţe şi şcoli pentru acţiuni ocazionale.
Avem un program repertorial variat ce cuprinde aproximativ 20 de spectacole. Proiectele noastre artistice, au drept scop crearea unui centru de interes cultural, capabil să reunească întreaga familie şi să reflecte multiculturalitatea zonei, dar şi deschiderea spre noile tendinţe avangardiste.
Pentru detalii suplimentare şi pentru a vedea programul pieselor nu ezitaţi să vizitaţi site-ul nostru, să ne vizitaţi la sediu sau să ne contactaţi telefonic!


Alte date de contact:


Date Fiscale:

Cod Fiscal: 4269096


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

teatru de copii, teatru în Timişoara, obiective culturale, obiective culturale Timişoara, teatru de papuşi, păpuşari, marionete, Teatrul pentru Copii şi Tineret Merlin, teatrul Merlin

Domeniul de activitate:

Teatre, operă, operetă

Zonă deservită:

TIMIŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 15:00
Duminică 9:00 - 12:30

Metode de plată

Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review