DATCOMP S.R.L.

Rating
| Adaugă review
 • NetSync
  Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
 • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
 • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
  Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
 • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

"Preţuim fiecare picătură de apă"


Descriere:

De 20 de ani, pas cu pas, DATCOMP a început şi a continuat să îşi dezvolte şi să îşi consolideze cunoştinţele în domeniul staţiilor de tratare a apei potabile (STAP), prin calitatea oferită în vederea modernizării şi construirii de noi uzine de apă. Compania noastră a deschis piaţa atât pt. operatorii de apă regionali AQUATIM (jud. Timiş) şi AQUASERV (jud. Mureş), cât şi pt. soluţii containerizate de tratare a apei pt. primăriile din oraşele şi comunele învecinate. Totodată, a reuşit să îşi creeze un partener stabil şi puternic: BEESPEED. Cu ajutorul acestuia se implementează sistemele SCADA, de automatizare a staţiilor de tratare a apei. Scopul firmei este de a îndeplini aşteptările clienţilor şi cele ale populaţiei deservite, în conformitate cu standardele în vigoare şi în acelaşi timp, cu cerinţele legale şi de calitate.
Managementul de calitate implementat asigură finalizarea lucrărilor la termen şi capacitatea de a gestiona lucrări pe fonduri europene îndeplinind toate condiţiile impuse atat de consultant cât şi de Curtea de Conturi.

Lucrări de referinţă: Uzina de apă Sânnicolau Mare, Uzina de apă Recaş, Uzina de apă Gataia, Uzina de apă Târgu Mureş, Uzina de apă Târnăveni, Uzina de apă Luduş, Uzina de apă Iernut, Aducţiunea Band Panet.
Oferim servicii de studii de fezabilitate, proiectare, execuţie şi mentenanţă a staţiilor de tratare a apei pe baza unor proceduri specifice adaptate tipologiei de proiect.
Certificări: ISO 9001:2015; ISO 14001:2015 si OHSAS 18001:2007.


Date Fiscale:

Cod Fiscal: 5313483


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

staţii de tratare la cheie, dezinfecţie containerizate, osmoza inversă, staţii de pompare containerizate, echipamente de dedurizare a apei, automatizare, staţii de clorinare

Domeniul de activitate:

Construcţii

Zonă deservită:

TIMIŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:30
Marţi 8:00 - 16:30
Miercuri 8:00 - 16:30
Joi 8:00 - 16:30
Vineri 8:00 - 16:30

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată


Puncte de lucru:

 • DATCOMP S.R.L. - Com. Giroc
 • COM. GIROC, cod post 307221, Sat Chişoda, DN 59, km 8 + 550 m stânga şos. Tim.-Moraviţa, INCONTRO 07 SAD/03, jud. TIMIŞ
 • 0256-274 490
 • www.datcomp.ro
 • office@datcomp.ro

Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review