EXECUTORI DRAGOMIR DANIEL ŞI STEPANOV VOISLAV

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Birou Executori Judecatoreşti Asociaţi Dragomir Daniel şi Stepanov Voislav este membru cu drepturi depline al Uniunii Naţionale a Executorilor Judecatoreşti şi al Camerei Executorilor Judecătoresti de pe Lângă Curtea de Apel Timişoara. Competenţa teritorială a biroului nostru se intinde pe aria Curţii de Apel Timişoara, respectiv judeţele Timiş, Arad, şi Caraş-Severin.

 Biroul nostru colaborează cu o echipă formată din specialişti: notari, avocaţi, experţi judiciari, experţi topometrişti, experţi contabili, traducători, în funcţie de natura lucrărilor în care suntem implicaţi. 

Organizarea si structura biroului permite rezolvarea cu rapiditate si eficienta a cauzelor ce sunt incredintate celor 2 executori judecatoresti, care isi desfasoara activitatea in cadrul acestuia. Spatiul biroului nostru cuprinde toate dotarile necesare desfasurarii activitatii de recuparare creante, executare silita si consiliere in acest domeniu de activitate.

Profesionalismul nostru este pus in slujba satisfacerii solicitarilor dumneavoastra, cu respectarea stricta a cadrului juridic care reglementeaza activitatea executorilor judecatoresti.

Biroul nostru functioneaza cu un numar de 15 angajati reprezentand personalul auxiliar, cu pregatire de specialitate juridica si economica, avand o experienta bogata in intocmirea documentatiei juridice, financiare si aplicarea solutiilor informatice, pentru rezolvarea cu celeritate a tuturor cauzelor. Datorita acestor aspecte, echipa noastra reuseste sa faca fata celor mai inalte exigente ale oricarui creditor, atat in cazul dosarelor avand creantele garantate, cat si negarantate.

Atribuţiile noastre :
-punerea în executare a dispoziţiilor cu caracter civil din titlurile executorii;
-notificarea actelor judiciare şi extrajudiciare;
-recuperarea, pe cale amiabila, a oricarei creanţe;
-aplicarea măsurilor asiguratorii dispuse de instanţă judecatorească;
-întocmirea proceselor-verbale de constatare, în cazul ofertei reale urmate de consemnarea sumei de către debitor, potrivit dispoziţiilor Codului de procedură civilă;
-întocmirea, potrivit legii, a protestului de neplată a cambiilor, biletelor la ordin şi a cecurilor, dupa caz.

 

Alte date de contact:

  • 0256-431 346

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 24896766


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

executor judecătoresc Timiş, acte de procedură, executări directe, popriri, acte judiciare, acte extrajudiciare, instanţe judecătoreşti, sechestru judiciar, evacuări, recuperare creanţe

Domeniul de activitate:

Executor judecătoresc

Zonă deservită:

TIMIŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 15:00
Marţi 8:00 - 15:00
Miercuri 8:00 - 15:00
Joi 8:00 - 15:00
Vineri 8:00 - 15:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review