WORLD MEDIATRANS S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Cand timpul te preseaza!


Descriere:

World MediaTrans cu sediul central in Timisoara este o companie care activeaza pe piata transporturilor din România de 19 ani, asigurand clientilor sai servicii integrate de logistica si transport.
Serviciile noastre sunt:
-CURIERAT EXPRES: asiguram servicii de curierat international prin reteaua operativa UPS. Pentru trimiterile urgente asiguram trimiterea coletelor usa-la-usa, in orice colt al lumii. Operam ca si comisionar vamal pe Aeroporturile din Timisoara, Arad si Cluj.
-TRANSPORTURI AERIENE DE MARFA: In calitate de Agent Autorizat IATA oferim solutii complete si competitive, care indeplinesc conditiile de transportare pe calea aerului in aceeasi zi sau peste noapte / urmatoarea zi. Reprezentarea in vama atat pentru import cat si pentru export.
-TRANSPORTURI MARITIME DE MARFA: WMT opereaza transporturi in/din toata lumea in regim de container plin-LCL sau in regim de grupaj pe container FCL.
-SERVICII SPECIALE:
Solutii flexibile pentru orice necesitate
Livrare in 6 pana la 24 ore
FAST CAR - in toată Europa
ON-BOARD COURIER - Peste tot in lume
CARGO CHARTER - avion privat, special angajat pentru cel mai rapid si exclusiv transport de bunuri catre o destinatie specifica.
-TRANSPORTURI RUTIERE:
Oferim solutii de transport competitive pe camioane consolidate sau complete. Suntem la dispozitia clientilor 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.
-REPREZENTARE VAMALA: specialistii nostri, plasati strategic in locatii importante din Europa, asigura plata taxelor vamale, a TVA si a altor taxe, in numele clientilor proprii, oriunde in lume.


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

reprezentare vamala, door-to-door, trasnport, marfa, marfa periculoasa, comisionare vamala, curierat expres

Domeniul de activitate:

Transport marfă - aerian

Zonă deservită:

TIMIŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:30 - 18:00
Marţi 8:30 - 18:00
Miercuri 8:30 - 18:00
Joi 8:30 - 18:00
Vineri 8:30 - 18:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, VISA, Bilet la ordin, Transfer Bancar