Odu Green Roof - Kolok Design SRL

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Nici un proiect de acoperiş verde nu este prea mare sau prea mic, oriunde s-ar dori sa fie realizat.


Descriere:

Odu Green Roof activează din 2003 pe piaţa românească de amenajări de spaţii verzi (incluzând toată paleta de elemente peisagistice), importul si distribuţia de arbuşti ornamentali si flori .

Din 2008 am început să realizăm şi acoperişuri verzi, fiind printre primele firme de profil din România.

Cu o experienţă vastă în proiectarea şi amenajarea acoperişurilor verzi vă stăm la dispoziţie cu consultanţă de specialitate în realizarea acoperişurilor şi teraselor verzi, încă din faza de proiectare ca să beneficiaţi de soluţiile optime pentru fiecare proiect de acoperiş verde.

Realizăm la cheie, întreţinem pe termen lung acoperişuri, terase verzi, intensive şi extensive cu materiale de construcţii durabile, folosind rulouri de vegetaţie special cultivate pentru acoperiş verde fie ea extensivă, intensivă sau de tip peisaj.

Fiecare amenajare de acoperiş verde realizat de noi va avea cel mai bun raport cost/eficienţă/siguranţă în exploatare, oferindu-vă soluţii de sistem de terasă verde adaptate specific proiectului dvs.

Aceste acoperişuri cu multiple avantaje ecologice, avantaje de mediu, financiare şi practice pot fi realizate de la acoperişuri cu vegetaţie ultrauşoară sau uşoară, pană la amenajări intensive. Unde construcţia permite, se pot realiza parcuri, spaţii de recreere, peisagistice, grădini verticale pe pereţii interiori sau exteriori, clădire de birouri cu terasă verde intensivă având locuri de recreere, odihnă sau centru comercial cu parcare şi acoperiş verde intensiv tip peisaj situat pe acoperişul clădirii.

In România nici o altă firmă nu are în portofoliul lui acoperişuri verzi atât de complexe, dificile de realizat ca cele realizate de noi (intensive în care s-au plantat copaci de 7-8 m, acoperiş extensiv de suprafaţă mare- 3200 mp- cu înclinaţie maximă de 51 grade etc.)

Dealtfel şi cea mai mare perete/faţadă verde din România este legat de numele nostru: 350 mp de perete verde de cca 10 m înălţime realizat din cca 26000 deplante suculente.

Suntem un grup de profesionişti care iubesc natura şi consideră că fiecare spaţiu verde nou este o provocare prin care dorinţa de a realiza un mediu armonios, liniştitor poate să creeze o oază de verdeaţă în cenuşiul stresului cotidian. Indiferent dacă este vorba de un parc public, grădină sau simbioza unor plante dintr-o jardinieră mică, considerăm că îmbinarea aspectului estetic, armonios cu utilul ne reprezintă. Plantele ornamentale din oferta noastră ajung prin diferite canale de distribuţie în toată Europa.

Vă stăm la dispoziţie cu proiecte, soluţii de sistem, devize de acoperiş verde, consultanţă de specialitate.

Firma noastra ofera servicii clientilor din TOATA TARA!

 

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 30770435


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

Acoperis verde, perete verde, faţadă verde, terasă verde, rulou de Sedum, panouri cu licheni, panouri cu muşchi, spatii verzi, iazuri, parcuri, mobilier acoperisuri verzi, rigole

Domeniul de activitate:

Acoperişuri verzi

Zonă deservită:

MUREŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:30 - 16:30
Marţi 8:30 - 16:30
Miercuri 8:30 - 16:30
Joi 8:30 - 16:30
Vineri 8:30 - 16:30

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review