WESSLING ROMÂNIA S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

WESSLING Romania prin intermediul celor doua divizii - Divizia Protectia Mediului si Divizia Siguranta Alimentara - ofera servicii de analize chimice şi consultanţă.

Divizia Protecţia Mediului ofera servicii de analize chimice acreditate ISO 17025 pentru probe de apa, sol, deseuri, emisii si imisii, măsurători nivel zgomot şi noxe profesionale si consultanta caracterizarea deşeurilor şi evaluarea impactului de mediu, studii si bilanturi de mediu.

Divizia Siguranta Alimentara ofera servicii de analize chimice si microbiologice acreditate ISO 17025 pentru probe de alimente si/sau furaje (hrana pentru animale) si consultanta aferenta.

Cu o experienta de peste 30 de ani in Europa si o prezenta de 12 ani in Romania, WESSLING a castigat renumele de furnizor de servicii de calitate ridicata si de partener de business de incredere, serios si independent si intotdeauna orientat spre client si spre piata.


Date Fiscale:

Cod Fiscal: 15444907


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Ecologie, protectia mediului, analiza apei, masuratori emisii, masuratori imisii, calitatea aerului, siguranta alimentelor, calitatea produselor alimentare

Domeniul de activitate:

Ecologie şi protecţia mediului

Zonă deservită:

PRAHOVA, CLUJ, BRAŞOV, ILFOV, ARGEŞ, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review