WESSLING ROMÂNIA S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

WESSLING Romania ofera servicii de analize chimice, microbiologice in regim acreditat ISO 17025 şi consultanţă pentru Protectia Mediului si Siguranta Alimentara. 

Pentru Protecţia Mediului ofera servicii de analize chimice pentru probe de apa, sol, deseuri, masuratori emisii si imisii, măsurători nivel zgomot şi noxe profesionale, calibrarea sistemelor de masurare continua a indicatorilor de mediu pentru emisii in aer. Servicile de Consultanta de mediu oferite sunt caracterizarea deşeurilor, evaluarea impactului de mediu, studii si bilanturi de mediu, documentatii de autorizare.

In domeniu Sigurantei Alimentara se ofera servicii de analize chimice si microbiologice acreditate ISO 17025 pentru probe de alimente si/sau furaje (hrana pentru animale) si consultanta aferenta.

Cu o experienta de peste 35 de ani in Europa si o prezenta de 15 ani in Romania WESSLING a castigat renumele de furnizor de servicii de calitate superioara si de partener de business de incredere, serios si independent si intotdeauna orientat spre client si spre piata.

 

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 15444907


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Ecologie si protectia mediului, analize indicatori de protectia mediului, masuratori emisii si imisii, calibrarea sistemelor de masurare a emisilor, investigatii noxe profesionale, consultanta protectia mediului, studii si bilanturi de mediu, analiza chimice si microbiologice din alimente, calitatea produselor alimentare

Domeniul de activitate:

Ecologie şi protecţia mediului

Zonă deservită:

ARGEŞ, BRAŞOV, BUCUREŞTI, CLUJ, ILFOV, PRAHOVA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review