CENTRUL MEDICAL TOPMED

Rating
| Adaugă review
 • NetSync
  Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
 • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
 • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
  Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
 • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Centru medical de Oncologie si Radioterapie - Aparatura medicala moderna si inalt-performanta


Descriere:

CENTRUL MEDICAL TOPMED- Spital privat acreditat la standarde europene
In 2020 Centrul Medical Topmed din Tg.Mures a continuat cea mai mare dezvoltare a serviciilor medicale din cei peste 20 de ani de activitate.
Odata cu aceasta s-au deschis portile sigurului Spital Privat de Oncologie si Radioterapie din Judetul Mures, dotat cu Accelerator Linear ultraperformant.
NOU!!! S-au pus bazele Sectiei de Cardiologie Interventionala, in care functioneaza Laboratorul de Angiografie, cateterism cardiac si electrofiziologie necesar in diagnosticarea sindromului coronarian si tratamentul acestuia minim invaziv prin stendare.
Centrul Medical Topmed asigura toate serviciile relevante de la diagnosticare pana la tratament: rezultate rapide ale investigatiilor medicale, de incredere, prin intermediul celor mai moderne investigatii de laborator si imagistica medicala:
- Ecografia
- Radiologia
- Mamografia
- Osteodensitometria
- Tomografia Computerizata
- Rezonanta Magnetica Nucleara.
In Centrul Medical Topmed, dupa diagnosticare, pacientii beneficiaza de asistenta integrata, adaptata nevoilor fizice si psihice.
Am marit capacitatea spitalului prin extinderea Sectiei de Specialitati Chirurgicale si amenajarea unui Bloc Operator de mare capacitate, dotat cu echipamente medicale conforme cu cele mai inalte standarde.
Am infiintat un Compartiment de Ortopedie si Traumatologie amenajat cu sala proprie pentru interventii chirurgicale de endoprotezare fiind dotat cu un echipament mobil de radiologie.
In cadrul Compartimentului de Oncologie se acorda servicii si tratamente in regim de spitalizare continua si spitalizare de zi, efectuandu-se tratamente cu citostatice si radioterapie inalt performante. Aceste tratamente sunt acordate gratuit pentru pacientii asigurati, datorita contratului incheiat cu CAS Mures.
Echipa de medici specialisti in oncologie, hematologie si radioterapie, impreuna cu fizicienii medicali stabilesc cea mai adecvata terapie, personalizata pentru fiecare caz in parte, in functie de tipul cancerului sau al hemopatiei maligne.
Laboratorul de Radiologie si Imagistica medicala a fost dotat cu un echipament RMN – Rezonanta Magnetica Nucleara, de ultima generatie, utilizat pentru obtinerea imaginilor de inalta rezolutie ale corpului uman, permitand evidentierea leziunilor cu precizie milimetrica.
Am extins Ambulatoriului de specialitate - Policlinica, astfel ca avem 30 de specialitati medicale care conlucreaza in sprijinul pacientilor.
Echipamentele de ultima generatie, acordarea de servicii medicale unice in judet, varietatea de servicii medicale, incepand cu Medicina de Familie si pana la interventii chirurgicale complexe, tratamente personalizate si personal medical calificat fac astazi, Centrul Medical Topmed, sa fie cel mai de specializat spital in diagnosticarea si tratarea pacientilor din Judetul Mures.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 6781938


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

ecografie, radiologie, mamografie, osteodensitometrie, tomografie computerizata, rezonanta magnetica nucleara, oncologie si radioterapie

Domeniul de activitate:

Spitale, policlinici şi asistenţă sanitară

Zonă deservită:

MUREŞ

Localizare pe Harta:

Metode de plată

Numerar, MASTERCARD, VISA, Transfer Bancar, MAESTRO, VISA ELECTRON, Plată online prin card, Ordin de plată


Puncte de lucru:

 • Policlinica si Spital Sighisoara
 • Str. MORII Nr. 28
 • 0365-882901
 • Policlinica Reghin
 • Str.MIHAI VITEAZUL Nr. 105
 • 0365-455500
 • Policlinica Dacia Tg. Mures
 • Str. BRASOVULUI Nr. 2, Etaj I
 • 0365-430280
 • Fizioterapie Reumatologie Tg. Mures
 • Str. Nicolae Bălcescu nr. 48
 • 0365-430603

Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review