BLONDY ROMÂNIA

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

BLONDY ROMANIA înfiinţata în anul 2001.
Produsele oferite de noi sunt produse ale unor firme de înalt renume din Uniune, produse care, prin calitatea lor, vă pot ajuta activitatea dvs.
Astfel vă oferim:
-Seminţe şi răsaduri - de la S&G Flowers, Olanda
-Butaşi de crizanteme - de la Brandcamp, Germania
-Seminţe de ardei hibrizi - de la Duna-R, Ungaria
-Ghivece de producţie TEKU - de la Poeppelmann, Germania
-Seminţe de legume hibrizi - de la Syngenta, Olanda
-Turba Baltic Peat - Letonia
-Raticide - de la Babolna Bio, Ungaria
Accesorii: folie, îngrăşământ, solarii, sisteme de udat, etc.
Echipa BLONDY vă stă la dispoziţie cu un număr de 10 autovehicule cu ajutorul cărora marfa comandată va fi livrată în cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastră. Totodată dispunem de un sistem de distribuţie, prin care cu ajutorul firmelor partenere din diferite regiuni a ţării puteţi să achiziţionaţi produsele noastre la acelaşi preţ ca ale noastre.
Dispunem de o echipă tânără, dinamică si solutii logistice specifice clientului. Experienta acumulată pe parcursul anilor ne obligă să aducem atât noutăti tehnologice cât si produse recent apărute pe piată .
Reprezentăm firme de renume mondială cum ar fi: Syngenta, Brandkamp, Pöppelmann, Babolna Bio, Duna-R, Grow-Group, Laflora, Pinstrup.
În cadrul firmei dispunem si de o fitofarmacie, care functionează ca si "Fitofarmacie online" unde puteti primi ajutor la definirea si combaterea bolilor si dăunătorilor apărute la culturile de flori si legume.
Totodată societatea dispune si de o Fermă legumicolă de ardei pe o suprafată de 4 ha în localitatea Glodeni, jud. Mures, unde dorim să prezentăm tehnologia de hidrocultură în solarii si tehnologia de productie cu folie de mulcire în câmp a ardeiului. Pe o suprafată de 7000 de mp de solarii vă putem prezenta combaterea biologică a dăunătorilor, care este viitorul legumiculturii în spatii protejate.
Ferma legumicola
Ferma legumicolă se situează în judetul Mures, comuna Glodeni, la circa 20 km de Tg-Mures. S-a înfiintat în anul 2011 ca punct de lucru al societătii SC Blondy Romania SRL. Scopul fermei este de a prezenta technologii moderne în cultura ardeiului. Astfel dispunem de un solar încălzit de 7000mp, cu o cultură hidroponică pe ardei si de o producţie de ardei în câmp pe biloane de 4 ha.
Ferma dispune de o hală de procesare si de o hală frigorifică modernă necesară pentru depozitarea si păstrarea productiei până la vânzare. Valorificarea productiei se face prin lanturi de magazine, oferind astfel marfă proaspătă si de productie autohtonă populatiei din jur. Productia de ardei se bazează pe sortimentul de hibrizi Duna-R Kft. din Ungaria, asfel avem posibilitatea de a prezenta aceste soiuri chiar si în productie, vizualizând atât productivitatea cât si caracteristicile pozitive a soiurilor de hibrizi.
Ferma găzduieste simpozioane pe tema ardeiului (un astfel de simpozion s-a organizat în vara anului 2012), si îndeplineste rolul de fermă demonstrativă pentru studentii care ne vizitează.
Răsadurile plantate atât în solar cât si în câmp provin de la uzina de răsad Grow Group Kft. din Ungaria, demonstrând astfel vigurozitatea si rapiditatea dezvoltării plantelor obtinute dintr-o genetică bună, crescute în conditii optime necesare unui răsad de ardei. Prin câteva poze dorim să vă facem cunoscută ferma, iar pentru cei interesati vă stăm la dispozitie prin cadrul unei vizite anuntate in prealabil.

Alte date de contact:

  • 0265-267 004

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 14326504


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

Flori, plante decorative, răsad, ferma, producator seminte, producator rasaduri, producator ingrasaminte, producator solarii, simpozion agricol

Domeniul de activitate:

Flori şi plante decorative

Zonă deservită:

MUREŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review