BLONDY ROMÂNIA

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

BLONDY ROMANIA  înfiinţata în anul 2001.
Produsele oferite de noi sunt produse ale unor firme de înalt renume din Uniune, produse care, prin calitatea lor, vă pot ajuta activitatea dvs.
Astfel vă oferim:
-Seminţe şi răsaduri - de la S&G Flowers, Olanda
-Butaşi de crizanteme - de la Brandcamp, Germania
-Seminţe de ardei hibrizi - de la Duna-R, Ungaria
-Ghivece de producţie TEKU - de la Poeppelmann, Germania
-Seminţe de legume hibrizi - de la Syngenta, Olanda
Turba Baltic  Peat - Letonia
-Raticide - de la Babolna Bio, Ungaria
Accesorii: folie, îngrăşământ, solarii, sisteme de udat, etc.
Echipa BLONDY vă stă la dispoziţie cu un număr de 10 autovehicule cu ajutorul cărora marfa comandată va fi livrată în cel mai scurt timp la domiciliul dumneavoastră. Totodată dispunem de un sistem de distribuţie, prin care cu ajutorul firmelor partenere din diferite regiuni a ţării puteţi să achiziţionaţi produsele noastre la acelaşi preţ ca ale noastre.
Dispunem de o echipã tânãrã, dinamicã si solutii logistice specifice clientului. Experienta acumulatã pe parcursul anilor ne obligã sã aducem atât noutãti tehnologice cât si produse recent apãrute pe piatã .
Reprezentãm firme de renume mondialã cum ar fi: Syngenta, Brandkamp, Pöppelmann, Babolna Bio, Duna-R, Grow-Group, Laflora, Pinstrup.
În cadrul firmei dispunem si de o fitofarmacie, care functioneazã ca si "Fitofarmacie online" unde puteti primi ajutor la definirea si combaterea bolilor si dãunãtorilor apãrute la culturile de flori si legume.
Totodatã societatea dispune si de o Fermã legumicolã de ardei pe o suprafatã de 4 ha în localitatea Glodeni, jud. Mures, unde dorim sã prezentãm tehnologia de hidroculturã în solarii si tehnologia de productie cu folie de mulcire în câmp a ardeiului. Pe o suprafatã de 7000 de mp de solarii vã putem prezenta combaterea biologicã a dãunãtorilor, care este viitorul legumiculturii în spatii protejate.
Ferma legumicola
    Ferma legumicolã se situeazã în judetul Mures, comuna Glodeni, la circa 20 km de Tg-Mures. S-a înfiintat în anul 2011 ca punct de lucru al societãtii SC Blondy Romania SRL. Scopul fermei este de a prezenta technologii moderne în cultura ardeiului. Astfel dispunem de un solar încãlzit de 7000mp, cu o culturã hidroponicã pe ardei si de o producþie de ardei în câmp pe biloane de 4 ha.
    Ferma dispune de o halã de procesare si de o halã frigorificã modernã necesarã pentru depozitarea si pãstrarea productiei pânã la vânzare. Valorificarea productiei se face prin lanturi de magazine, oferind astfel marfã proaspãtã si de productie autohtonã populatiei din jur. Productia de ardei se bazeazã pe sortimentul de hibrizi Duna-R Kft. din Ungaria, asfel avem posibilitatea de a prezenta aceste soiuri chiar si în productie, vizualizând atât productivitatea cât si caracteristicile pozitive a soiurilor de hibrizi.
    Ferma gãzduieste simpozioane pe tema ardeiului (un astfel de simpozion s-a organizat în vara anului 2012), si îndeplineste rolul de fermã demonstrativã pentru studentii care ne viziteazã.
    Rãsadurile plantate atât în solar cât si în câmp provin de la uzina de rãsad Grow Group Kft. din Ungaria, demonstrând astfel vigurozitatea si rapiditatea dezvoltãrii plantelor obtinute dintr-o geneticã bunã, crescute în conditii optime necesare unui rãsad de ardei. Prin câteva poze dorim sã vã facem cunoscutã ferma, iar pentru cei interesati vã stãm la dispozitie prin cadrul unei vizite anuntate in prealabil. 

 

Alte date de contact:

  • 0265-267 004

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 14326504


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

Flori, plante decorative, răsad, ferma, producator seminte, producator rasaduri, producator ingrasaminte, producator solarii, simpozion agricol

Domeniul de activitate:

Flori şi plante decorative

Zonă deservită:

MUREŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review