PRIMER ELECTRO S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Primer Electro are ca si obiect de activitate prestarea de servicii în domeniul tăierii si montării geamurilor, oglinzilor, respectiv producerea de geamuri termopan.
Flexibilitatea şi personalizarea ofertelor precum şi elaborarea de soluţii practice şi fiabile pentru clienţi ne diferenţiază şi ne fac atractivi. Avem ca scop principal satisfacerea cerinţelor clientului, misiunea noastră fiind transformarea în realitate a visurilor clienţilor noştri din materiale de cea mai bună calitate şi preţuri avantajoase. Din această cauză lucrăm cu sticlă de la Saint Gobain.

Producem:
-vitralii clasice,
-usi sticla,
-pereti sticla,
-diverse inchideri sticla,
-luminatoare,
-pardoseli sticla.

Produsele firmei noastre sunt moderne, rezultat al unei tehnici avansate, si respecta toate cerintele consumatorilor: au o viata indelungata, ofera protectie termica si fonica, protectie impotriva efractiei, ofera posibilitatea alegerii formei si a culorilor, usurinta in exploatare, precum si un sistem de ventilatie economic


Produse şi servicii:


Domeniul de activitate:

Geamuri - producători, distribuitori

Zonă deservită:

MUREŞ

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:00
Marţi 8:00 - 16:00
Miercuri 8:00 - 16:00
Joi 8:00 - 16:00
Vineri 8:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar, Rate, MASTERCARD, Bilet la ordin, MAESTRO, Cambie, VISA, Filă CEC, Ordin de plată, VISA ELECTRON