PENSIUNEA PALTINU'

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Pensiunea Paltinu este situată într-o zonă rezidenţială liniştită, la aproximativ 10 de minute de centrul oraşului Targoviste.
Pensiunea are un număr de 14 camere, fiecare cameră este prevazută cu baie proprie si televizor.
La parterul pensiunii există în dotare o bucatărie imensă, utilată în întregime cu tot ce este necesar pentru a putea servi masa liniştit, o mică recepţie cu birou, calculator şi televizor. Deasemenea tot aici se mai găsesc un număr de 4 camere cu pat matrimonial.
La primul etaj avem 2 camere cu paturi duble şi un spaţiu de petrecut timpul liber, dotat cu frigider, pentru alimente sau băuturi reci, cuptor cu microunde, filtru de cafea, TV.
Mansarda deţine 2 spaţii de relaxare, dotate cu 2 canapele, scaune şi o măsuţă, unde se poate fuma, purta discutii, etc. Tot la mansardă se află restul de 8 camere, dintre care 4 camere cu pat matrimonial, 2 camere single, 1 cameră dublă şi 1 cameră triplă.
În curte se pot parca lejer un număr de 2 maşini, maxim 3, asigurând în acest fel securitatea maşinilor, cu care clienţii noştri au venit. Tot în curte, pensiunea este dotată cu un gratar utilat complet, disponibil 24/7 clienţilor notri.


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Pensiunea Paltinu, cazare, pensiune, pensiuni în Targovişte, pensiuni în Damboviţa

Domeniul de activitate:

Pensiuni

Zonă deservită:

DÂMBOVIŢA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 0:00 - 23:59
Marţi 0:00 - 23:59
Miercuri 0:00 - 23:59
Joi 0:00 - 23:59
Vineri 0:00 - 23:59
Sâmbătă 0:00 - 23:59
Duminică 0:00 - 23:59

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Filă CEC, Plată online prin card