INCON IMPEX S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

INCON IMPEX realizeaza lucrari profesionale de  hidroizolatii terase, termohidroizolatii,  izolatii termice, lucrari de ignifugare si tratare a lemnului, precum si servicii de amenajari interioare si exterioare. 

Infiintati in 1994, cu vasta experienta in domeniul hidroizolatiilor si termohidroizolatiilor, am intalnit toate situatiile posibile care creeaza probleme cu infiltratiile de apa pe terasele constructiilor.   Echipa noastra  va propune si asigura  cele mai eficiente solutii pentru rezolvarea  acestor probleme, de aceea folosim materiale de foarte buna calitate, membrane bituminoase cu ardezie si armate cu polyester ,de la cei mai buni producatori. Aceste lucrari se pot executa in mai multe variante, atat la constructiile noi, cat si pentru refacerea hidroizolatiei la constructiile vechi. 

       INCON IMPEX  este atestată   ISO 9001 privind  SISTEMUL  DE  MANAGEMENT AL CALITATII, pentru LUCRARI DE INVELITORI, SARPANTE SI TERASE  LA CONSTRUCTII .

Executăm ignifugari pentru constructiile cu poduri din lemn, cu solutii omologate de Centrul National pentru Securitatea la Incendiu si Protectia Civila.  Ignifugarile sunt obligatorii pentru constructiile si structurile din lemn , unde riscul incendiilor este ridicat.   

     INCON  IMPEX  este autorizata  de către Centrul National pentru Securitate la Incendiu și Protectie Civila , sa efectueze lucrari in domeniul apararii impotriva incendiilor. 

SERVICII  OFERITE  DE  INCON  IMPEX : 
            HIDROIZOLATII TERASE  - elimină problemele care apar din cauza infiltratiilor de apă;
             IGNIFUGARE PODURI LEMN  - presupune aplicarea unor solutii ignifuge si este o cerință  pentru îmbunătătirea gradului de rezistentă la foc a unei constructii. 
            ACOPERISURI DIN TABLĂ TIP LINDAB - montare tablă tip Lindab;
            IZOLATII TERMICE - tencuială devine rezistentă la apă, nu se mai formează igrasie, iar prin peretele astfel izolat transferul termic este mult diminuat: iarna tine căldură, vară mentine răcoarea. 
            TERMOHIDROIZOLATII - recomandate la constructiile noi, oferă protecție împotriva infiltratiilor de apă si micsorează pierderile de căldură.
             AMENAJĂRI - lucrari de finisaje exterioare  si interioare. 

     VENIM IN SPRIJINUL DVS. CU:
      - GARANTIE  DE  10 ANI PENTRU  LUCRĂRILE  DE HIDROIZOLATII  TERASE  
      -  PLATA  ÎN  RATE PENTRU ASOCIATIILE   DE  PROPRIETARI

 

Alte date de contact:

  • 0722-764 272
  • 021-413 2506

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 5465228


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

hidroizolaţii terase, ignifugare poduri lemn, acoperişuri din tablă tip lindab, izolaţii termice, termohidroizolaţii, amenajări

Domeniul de activitate:

Hidroizolaţii

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:30
Marţi 8:00 - 16:30
Miercuri 8:00 - 16:30
Joi 8:00 - 16:30
Vineri 8:00 - 16:30

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review