Cotroceni On Ice

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Patinoarul, cu o suprafata de 800 de metri patrati, este situat in incinta AFI Palace Cotroceni.
Patinoarul "Cotroceni on ice" incearca sa sustina sporturile pe gheata prin organizarea de concursuri, evenimente si antrenamente.
Patinajul este un sport complex care ajută la dezvoltarea armonioasă a copiilor, dar poate fi şi o activitate plăcută de a petrece timpul in familie. Printre obiectivele patinoarului nostru o prioritate specială este promovarea patinajului în rândul familiilor şi a copiilor.
Pentru a susţine practicarea acestui sport de către întreaga familie, am pregătit promoţii speciale pentru a încuraja familiile cu copii să vină pe patinoar.
De asemenea, Cotroceni on Ice este cel mai sigur patinoar, siguranţa pe gheaţă fiind asigurată de un personal instruit, aflat în permanenţă pe patinoar pentru a supravegha copiii. Astfel, copiii pot fi lăsaţi de către părinţi pe patinoar cât timp îşi fac cumpărăturile.
Pentru cei care doresc să urmeze cursuri de iniţiere sau sunt interesaţi să practice patinajul de performanţă, la Cotroceni on Ice organizăm lecţii de patinaj pe tot parcusul anului.
Şcoala de patinaj:
Cotroceni on Ice oferă lecţii de patinaj de iniţiere celor dornici să înveţe mişcări de bază ale acestui sport şi să poată profita din plin de această activitate.
Cursurile de iniţiere se adresează atât copiilor dornici de performanţă, cât şi celor care doresc să inveţe să patineze pentru propria lor placere şi pentru beneficiile practicării unui sport.
Pentru cei care doresc să practice patinajul de performanţă organizăm cursuri permanente sub îndrumarea unui profesor din cadrul Federaţiei Române de Patinaj.
S-a deschis sezonul de curling la Cotroceni on ice:
Patinoarul are trei piste de curling amenajate, fiecare dintre acestea fiind dotată cu pietre, maturi şi pantofi speciali pentru doritori.
Curlingul este deschis oricui doreşte să încerce. Este necesar doar să purtaţi pantofi sport curaţi pe talpă şi călduroşi şi o pereche de pantaloni suficient de elastici pentru a vă permite fandarea. Sesiunile de curling sunt organizate de Curling Club Carpatica din Bucureşti, cu sprijinul Federaţiei Române de Curling, printre traineri găsindu-se şi o parte din echipa naţională a României, medaliată recent cu argint la Copenhaga în Liga C a Campionatului European. Curlingul este un sport de echipă practicat pe gheaţă, inventat de scoţieni înainte de anul 1500. Două echipe de câte 4 oameni lansează 16 pietre de granit spre o ţintă aflată la 45 de metri distanţă. Câştigă echipa care reuşeşte să aducă mai multe pietre mai aproape de centrul ţintei în 8 sau 10 jocuri repetate.
Evenimentele speciale şi promoţiile de pe toată perioada anului fac din patinoarul Cotroceni On Ice locul de distracţie preferat de tineri.
Dacă ai între 13 si 17 ani, am pregătit pentru tine reduceri permanente la preţul de intrare pe patinoar.
De asemenea, în serile de sâmbătă, vei putea patina intr-o atmosfera disco, animată de jocuri de lumini. Dacă tu şi prietenii tăi sunteţi pasionaţi de sporturi pe gheaţă în echipă, la Cotroceni On Ice veţi putea practica hochei şi curling.
Va asteptam in fiecare zi a saptamanii, pe tot parcusul anului, conform programului afisat pe site-ul nostru : www.cotroceni-on-ice.ro

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 25858558


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Patinoar in Bucuresti, Patinoar AFI Cotroceni, Cursuri de iniţiere in patinaj, Cursuri de performanţă in patinaj, Şcoli patinaj, Hochei pe gheata, Curling, Scoala de patinaj, Ore patinaj, Cursuri de patinaj, Patinaj pe gheata, Patinaj copii

Domeniul de activitate:

Patinoare

Zonă deservită:

ALBA, ARAD, ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, BUCUREŞTI, BUZĂU, CĂLĂRAŞI, CARAŞ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANŢA, COVASNA, DÂMBOVIŢA, DOLJ, GALAŢI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIŢA, IAŞI, ILFOV, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, MUREŞ, NEAMŢ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIŞ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA

Oferte:

Oferta pentru grupuri

In cazul aniversarii zilei de nastere consta in gratuitatea intrarii pe gheata patinoarului pentru aniversat si acordarea abonamentelor care contin discount, pentru fiecare grup de 10 persoane

Studentii, elevii si pensionarii

Beneficiaza de preturi speciale de intrare pe patinoar, conform listei de preturi.

Grupuri organizate de la scoli, gradinite

Reducere de 20% la pret intrare pentru fiecare copil din cadrul grupului. (aceasta activitate presupune incheierea unui contract in care sa se precizeze programarea grupului, conveninduse si asupra unei perioade de timp pentru valabilitatea acestuia.)


Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 10:00 - 23:59
Marţi 10:00 - 23:59
Miercuri 10:00 - 23:59
Joi 10:00 - 23:59
Vineri 10:00 - 1:00
Sâmbătă 12:00 - 1:00
Duminică 12:00 - 23:59

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review