INCON IMPEX S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

INCON IMPEX realizează lucrări profesionale de hidroizolaţii terase, termohidroizolaţii, izolaţii termice, lucrări de ignifugare şi tratare a lemnului, precum şi servicii de amenajări interioare şi exterioare. 
Înfiinţaţi în 1994, cu vastă experienţă în domeniul hidroizolaţiilor şi termohidroizolaţiilor, am întâlnit toate situaţiile posibile care creează probleme cu infiltraţiile de apă pe terasele construcţiilor. Echipa noastră vă propune şi asigură cele mai eficiente soluţii pentru rezolvarea  acestor probleme, de aceea folosim materiale de foarte bună calitate, membrane bituminoase cu ardezie şi armate cu polyester, de la cei mai buni producători. Aceste lucrări se pot executa în mai multe variante, atât la construcţiile noi, cât şi pentru refacerea hidroizolaţiei la construcţiile vechi. 
INCON IMPEX este atestată ISO 9001 privind SISTEMUL  DE  MANAGEMENT AL CALITĂŢII, pentru LUCRĂRI DE ÎNVELITORI, ŞARPANTE ŞI TERASE LA CONSTRUCŢII .
Executăm ignifugări pentru construcţiile cu poduri din lemn, cu soluţii omologate de Centrul Naţional pentru Securitatea la Incendiu şi Protecţia Civilă. Ignifugările sunt obligatorii pentru construcţiile şi structurile din lemn, unde riscul incendiilor este ridicat.   
INCON IMPEX este autorizată de către Centrul Naţional pentru Securitate la Incendiu și Protecţie Civilă, să efectueze lucrări în domeniul apărării împotriva incendiilor. 
SERVICII  OFERITE  DE  INCON  IMPEX : 
• HIDROIZOLAŢII TERASE - elimină problemele care apar din cauza infiltraţiilor de apă;
• IGNIFUGARE PODURI LEMN - presupune aplicarea unor soluţii ignifuge şi este o cerinţă  pentru îmbunătăţirea gradului de rezistenţă la foc a unei construcţii. 
• ACOPERIŞURI DIN TABLĂ TIP LINDAB - montare tablă tip Lindab;
• IZOLAŢII TERMICE - tencuiala devine rezistentă la apă, nu se mai formează igrasie, iar prin peretele astfel izolat transferul termic este mult diminuat: iarna ţine căldură, vara menţine răcoarea. 
• TERMOHIDROIZOLAŢII - recomandate la construcţiile noi, oferă protecţie împotriva infiltraţiilor de apă şi micşorează pierderile de căldură.
• AMENAJĂRI - lucrări de finisaje exterioare şi interioare. 

VENIM ÎN SPRIJINUL DVS. CU:
- GARANŢIE DE 10 ANI PENTRU LUCRĂRILE DE HIDROIZOLAŢII TERASE  
- PLATA ÎN RATE PENTRU ASOCIAŢIILE DE PROPRIETARI

Alte date de contact:

  • 0722-764 272
  • 021-413 2506

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 5465228


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

hidroizolaţii terase, ignifugare poduri lemn, acoperişuri din tablă tip lindab, izolaţii termice, termohidroizolaţii, amenajări

Domeniul de activitate:

Hidroizolaţii

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 16:30
Marţi 8:00 - 16:30
Miercuri 8:00 - 16:30
Joi 8:00 - 16:30
Vineri 8:00 - 16:30

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review