CASA DE AJUTOR RECIPROC A PENSIONARILOR "OMENIA"

Rating
| Adaugă review
 • NetSync
  Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
 • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
 • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
  Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
 • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Asociaţia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor "OMENIA" este deschisă tuturor celor ce doresc să devină membri, să respecte STATUTUL şi celor care doresc să beneficieze la un înalt nivel de calitate de împrumuturi, ajutoare sociale, servicii socio-medicale, prestări servicii de frizerie, coafură, manichiură, pedichiură, croitorie, cizmărie, reparaii electrice, electrocasnice, instalaţii sanitare, excursii, magazine de produse alimentare şi produse Hofigal.

Vizitând Casa Noastră, veţi constata că problemele dvs. au rezolvare aici.
Apartenenţa la această asociaţie demonstrează că sunteţi luat în seamă şi contaţi pentru cineva.
Responsabilităţile celor mai mulţi dintre noi sunt rezolvate prin plata contribuţiei şi a cotizaţiei lunare, iar atunci când accesăm împrumuturi, prin plata ratelor lunare.

SERVICII SOCIALE oferite de Asociaţia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor "OMENIA":
1. Centrul de zi Omenia:
Centrul de zi are ca misiune asigurarea protectiei sociale, scop asumat de Asociatia C.A.R.P. "Omenia", constand in actiuni de informare civica si juridica, activitati de grup/socializare in vederea prevenirii si combaterii marginalizarii sociale, activitati de petrecere a timpului liber, acordarea de ajutoare financiare si materiale nerambursabile, etc.
Centrul de zi "Omenia" militeaza pentru apararea si promovarea drepturilor persoanelor varstnice la un trai decent, respectand legislatia nationala si conventiile internationale la care Romania este parte.
2. Centrul de servicii de ingrijire si asistenta la domiciliul persoanelor varstnice:
Programele cu servicii de asistenta sociala si medicala la domiciliu pentru persoanele de vârsta a treia au fost initiate de catre Asociatia C.A.R.P. "OMENIA" in decembrie 2005 in cadrul proiectului PHARE "Sperante - serviciul de asistenta sociala si medicala la domiciliu pentru persoanele de vâsta a treia nedeplasabile sau greu deplasabile".

In conformitate cu Legea nr.540/2002 si Statutul C.A.R.P. "OMENIA", asociatia desfasoara in folosul membrilor, activitati multiple.

Acorda credite cu dobanzi mici, ajutoare nerambursabile, consultatii si tratamente medicale gratuite sau compensate, consultatii juridice si reprezentare in instanta gratuite, prestari de servicii la preturi subventionate pentru croitorie, cizmarie, depanare radio-tv, depanare electocasnice, reparatii instalatii sanitare, frizerie, coafura, tamplarie, tinichigerie, lacatuserie, distribuie alimentele de baza prin Magazinul Social, la pretul de achizitie, ofera cazare in Casa de Odihna, organizeaza excursii, ofera bilete gratuite la spectacole si manifestari sportive.

Aşteptăm să vă alăturaţi celor peste 54.000 de membri care beneficiază deja de serviciile noastri si avem in perspectiva aderarea a inca 10000 de membrii in acest an!

Asociaţia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor "OMENIA" are post de televiziune propriu "OMENIA TV" si publicatie proprie "Prin noi OMENIA exista", prin intermediu carora puteti afla in timp real informatii de interes pentru dvs.

Important! Pentru punctele de lucru programul Luni-Vineri: 7.30-13.00.

Pentru detalii vă ateptăm la sediul nostru sau să ne contactaţi casierii zonali!

Alte date de contact:

 • 0725-218 959

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 4629845


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Casa de ajutor reciproc, casa de ajutor reciproc in Bucuresti, ajutor reciproc, ajutor financiar, credit, servicii sociale, credite cu dobanzi mici, ajutoare nerambursabile, centru de zi, ingrijire la domiciliu, ingrijiri medicale la domiciliu, ajutor material, casa de odihna, magazine social, activitati sportive varstnici, spectacole varstnici, televiziunea OMENIA, ZIARUL OMENIA

Domenii de activitate:

Împrumuturi; Asociaţii şi organizaţii

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:30 - 15:30
Marţi 7:30 - 15:30
Miercuri 7:30 - 15:30
Joi 7:30 - 15:30
Vineri 7:30 - 15:30

pentru joi: intre orele 15:30 - 17:00 - incasare rate, cotizatii, imprumuturi

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată, Rate


Puncte de lucru:

 • SANDAVA
 • BUCUREŞTI, AL. SANDAVA, nr. 2, Bl. A2, parter, interfon 47 (zona Prel. Ghencea, pe traseul autobuzelor 105,122,368,385, la statia COMPLEX)
 • 0752-001 409
 • www.carp-omenia.ro
 • carp.omenia@yahoo.com
 • SIMBOLULUI
 • BUCUREŞTI, STR. SIMBOLULUI, nr. 11, Bl. 1, Sc. 3, Sector 2, parter, (in zona MALL VITAN, transport cu tramvai 15, 19, 23, 27, autobuz 123, 124)
 • 0752-001 448
 • www.carp-omenia.ro
 • carp.omenia@yahoo.com

Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review