SET ALARM INTERNAŢIONAL

Rating
| Adaugă review
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

S.C. SET ALARM INTERNATIONAL SRL este o companie privată ale cărei domenii de activitate sunt: consultanţă, proiectare, asistenţă tehnică, livrare, instalare şi punere în funcţiune, service pentru toată gama de sisteme de securitate, comunicaţii, automatizări, building management şi orice instalaţii de "curenţi slabi". Orice provocare ne incită, iar dacă doriţi un echipament sau o instalaţie la comandă vă aşteptăm solicitările şi în măsura în care este posibil o vom executa.
Suntem membru al Asociaţiei Române pentru Tehnica de Securitate. Activitatea noastră acoperă domeniul de interes exprimat de Legea 333/2003 şi Legea 182/2003 (norme conf. HG 585). Pentru aplicaţii diferite de cele reglementate în legile amintite utilizăm legi/norme de aplicare specifice şi/sau alte normative naţionale în vigoare. Acolo unde nu există prevederi legale naţionale utilizăm normele UE şi/sau standardele internaţionale. Dacă pentru un caz anume nu există reglementări legale precise vom utiliza instrucţiunile producătorului.


Date Fiscale:

Cod Fiscal: 15630721


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

detecţie alarmare, stingere a incendiilor, voce-date sisteme de securitate, automatizări sisteme de securitate, building management, instalaţii de curenţi slabi

Domeniul de activitate:

Sisteme de securitate

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review