AUDIT ONE S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Echipa noastra, condusa de doamna Ana Dinca, este formata din persoane autorizate ca experti contabili, auditori financiari si consultanti fiscali. Avem experienta in domeniul fiscal dobandita in principal in cadrul Finantelor Publice Bucuresti sau in alte societati de profil. Putem sustine cu toata convingerea ca echipa AUDIT ONE poate rezolva orice problema de audit financiar sau consultanta fiscala, deoarece lucram dupa standarde profesionale si suntem recunoscuti in domeniu.
Specialistii nostri va pot ajuta sa inaintati prin hatisul legislativ fiscal si contabil din Romania punandu-va totodata la curent cu toate noutatile legislative.
Echipa noastra specializata in taxe si impozite ofera consultanta profesionala pe teme legate de impozitul pe profit, taxa pe valoarea adaugata, impozitul pe venitul global, impozitul pe veniturile nerezidentilor, datorita experientei acumulate in timp atat in cadrul finantelor publice si controlului financiar de stat cat si activand in functii de conducere la companii private din tara.
Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, am dezvoltat serviciul de consultanta fiscala privind inregistrarea in scopuri de TVA in Romania a persoanelor juridice nerezidente. Astfel, asiguram asistenta atat pentru inregistrare cat si pentru pentru indeplinirea obligatiilor fiscale generate de statutul de persoana inregistrata in scopuri de TVA in Romania.
Obiectivul echipei Audit One este de a oferi clientilor sai suport in optimizarea afacerii si de a-i proteja in raport cu riscurile in afaceri. Serviciile noastre aduc valoare clientilor nostri, iar clientii nostri dau recunoastere valorii noastre.


Alte date de contact:

  • 021-319 6298
  • 0729-209 729
  • 0372-251 829

Domeniul de activitate:

Audit

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată