SOCIETATEA DE KI

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

"Faith is power!" Tohei Sensei


Descriere:

Scopul nostru este să studiem Ki-ul prin intermediul practicii fizice a artei marţiale Aikido. Studiind mişcările fizice, învăţăm unificarea minţii şi a corpului. Nu invăţam doar tehnici de Aikido ci şi să aplicăm principiile Ki-ului in toate aspectele vieţii, acesta fiind adevăratul scop al studiului.
Aikido nu este o artă marţială care are ca unic ţel victoria împotriva adversarului. Scopul său este de a dobândi adevăratul sens al unificarii minţii şi a corpului prin studierea principiului "mintea mişcă corpul", principiul KI-ului.
Experimentând cu adevărat curgerea KI-ului prin corp, invăţăm să ne mişcăm liber şi frumos. Această mişcare ajută să ne rafinăm personalitatea şi să ne îmbunătăţim relaţiile cu colegii de muncă şi cu membrii familiei. Acest lucru va fi eficient în toate aspectele vieţii, pentru că mai intâi de toate Aikido te invată sa fii sigur pe tine insuţi.
Scrierile tradiţionale japoneze descriu artele marţiale Budo ca pe un mod de a inceta să foloseşti armele (in traducere liberă "sa pui arbaleta jos"). Faptul că Aikido nu este o artă marţială in care să învingi un oponent corespunde întocmai principiilor Budo-ului.
În orele de Aikido învăţam mai întâi o postură corectă. Cand spunem "postură" ne referim la starea generală a corpului. Oricum, in limba japoneză se foloseste acelaşi cuvânt pentru a exprima o stare a minţii. Starea minţii provine din starea corpului. Când mintea este calmă, corpul este calm in mod natural. Când mintea este stabilă, corpul devine stabil in mod natural. Acest fenomen este numit "fudou-shin fudou-tai" (minte neclintită, corp de neclintit). Pentru că mintea şi corpul sunt stabile, poţi "citi" mintea oponentului şi să-l conduci.
Dar inainte de a incerca să conduci mintea oponentului, mai întâi trebuie ca propia minte să devină calma şi stabilă prin coordonarea cu corpul.

Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Aikido, Arte Martiale, scoala de KI AIKIDO, club de KI AIKIDO, club de Aikido, club de Arte Martiale

Domeniul de activitate:

Sport - cluburi, iniţiere

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Vineri 19:30 - 21:30
Sâmbătă 16:30 - 18:30
Duminică 11:30 - 13:30

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review