COMPANIA DDD

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Din septembrie 2018, suntem prima şi singura firma d.d.d. din România, ce deţine standardul european CEPA - CEN EN 16636, considerat simbolul adevăratului profesionalism.
CEN EN 16636 reprezintă modul european în care serviciile d.d.d. sunt implementate.

Atunci când vine vorba de sănătatea dumneavoastră, nimic nu este mai important.
Desi micuțe, insectele vă pot cauza adevărate probleme de sănătate daca nu sunt îndepărtate la momentul potrivit. Fie că vorbim de spatii restrânse sau mai largi, acestea pot apărea orinde. COMPANIA DDD vine în ajutorul dumneavoastră și cu ajutorul sprayului AquaPy veți uita de insecte. Acesta nu mirose, nu pătează, nu lasă urme și pătează, nu lasă urme și e biodegradabil. pătează, nu lasă urme și e biodegradabil.
Pătează, nu lasă urme și e biodegradabil, iar în scurt timp vă veți putea relua activitatea în spațiul unde s-a deratizat.
Servicul nostru de deratizare elimina rozătoarele care sunt un factor principal daunator. Deratizarea completează celelalte operațiuni (curățenie, dezinfecție), contribuind la combaterea și prevenirea bolilor transmise de rozătoare către om sau animale de companie, făcând parte din complexul de masuri de igienizare a mediului înconjurător. Deratizarea se refera nu doar la intervenția pe moment (deratizare curativa) și la combaterea punctuala ci la PREVENȚIE. Cu alte cuvinte, e un procedeu amplu care e bine să tina cont de următoarele recomandări.
Un spatiu curat și aerisit ajuta la păstrarea stării de bine în fiecare zi. Mucegaiul, basteriile, funingile, toate acestea pot conduce la probleme respiratorii, dar și la un miros incomod. Tocmai de aceea este indicat să se face o dezinfecție totala. Nocolyse oferă protecţie bactericidă, sporicidă şi fungicidă prin dezinfecţie periodică, la intervale de 20-30 zile în funcţie de traficul în zona tratată.
Elimină mirosul neplăcut generat de utilizarea anterioară a hipocloritului de sodiu cât şi mirosurile de natură organică.
Este total biodegradabil, nonagresiv cu mediul, nonalergic, anticoroziv (ceaţă uscată), nu generează rezistenţă la bacterii.
Detinem logistica proprie in orasele Bucuresti, Timisoara, Targu Jiu, Panciu. Toti operatorii nostri sunt autorizati, certificati pentru prestarea serviciilor DDD. Cu ajutorul echipelor proprii prestam servicii profesionale la NIVEL NATIONAL. Folosim numai substante avizate de Comisia de Biocide din cadrul Ministerului Sanatatii!

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 29210566


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Deratizare ecologica, Dezinsectie ecologica, Dezinfectie ecologica, Servicii de deratizare, Servicii de dezinsectie, Servicii de dezinfectie, Deratizare Bucuresti, Deratizare Timisoara, Deratizare Focsani, Deratizare Targu-Jiu, Dezinfectie Bucuresti, Dezinfectie Timisoara, Dezinfectie Focsani, Dezinfectie Targu-Jiu D, Dezinfectie Targu-Jiu, Dezinfectare Bucuresti, Dezinfectare Timisoara, Dezinfectare Focsani, Dezinfectare Targu-Jiu

Domeniul de activitate:

Dezinsecţii, deratizare

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 18:00
Marţi 9:00 - 18:00
Miercuri 9:00 - 18:00
Joi 9:00 - 18:00
Vineri 9:00 - 18:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review