PEDOR EXPERT S.R.L.

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

PEDOR EXPERT, este abilitata de MMFPS pentru a presta servicii externe de prevenire si protectie in conformitate cu prevederile Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 si este certificata SRAC pentru sistemele de management ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.
Deoarece veti avea nevoie de anumite tematici de instruire, noi venim in ajutorul dumneavoastra cu elaborarea testelor de specialitate, precum si a restului de documente necesare.
Instruirea si informarea angajatilor in domeniul SSM si Situaţii de Urgenta astfel:
1. Elaborarea tematicii specifice fiecarei activitati profesionale in parte pentru toate fazele de instruire stabilite de lege, stabilirea periodicitatii adecvate pentru fiecare loc de munca, asigurarea informarii si instruirii lucratorilor la angajare si periodic) in domeniul SSM si Situatii de Urgenta si verificarea cunoasterii si aplicarii de catre angajati a informatiilor primite.
2. Elaborarea programelor de instruire-testare in domeniile SSM si Situatii de Urgenta, intocmirea raportului de expertiza tehnica privind securitatea la incendiu ( analiza si evaluare le risc de incendiu ) necesara pentru eliberarea Avizului /Autorizatiei de Securitate la Incendiu.
3. Verificarea periodica a cunoasterii de catre toti angajatii a masurilor prevazute in planul de prevenire si protectie al unitatii, precum si a atributiilor si responsabilitatilor ce le revin in domeniul SSM stabilite prin Fisa postului.
4. Stabilirea atributiilor si raspunderilor ce le revin angajatilor in domeniul SSM/SU, corespunzator functiilor exercitate, care trebuie incluse in Fisa postului.
5. proiectare , executie, mentenanta pentru sisteme de prevenire si stingerea incendiilor ( stingatoare, detectoare de fum , sprinker, centrale pentru monitorizare, sisteme de stingere cu gas tip INERGEN , alte dispozitive si echipamente ).
6 . SC PEDOR EXPERT SRL a deschis doua puncte de lucru situate in oras Rasnov, Jud. Brasov si mun. Oradea, jud. Bihor.
7 . SC PEDOR EXPERT SRL comercializeaza ,distribuie o gama variata de echipamente pentru sudura ( sudura prin lipire MIG-MAG,WIG, INVERTOR , sudura orbitala ORBITECH ) ,asigura intreaga gama de acccesorii si consumabile necesare acestor activitati .
8. SC PEDOR EXPERT SRL distribuie si comercializeaza gas petrolier lichefiat ( propan , amestec propan-butan ) preambalat in recipienti butelie de diferite capacitati si proiecteaza , executa , asigura mentenata pentru sisteme de de alimentare cu gas petrolier lichefiat.
Partenerii de afacere, furnizorii si clientii nostrii se bucura de o atentie deosebita din partea companiei noastre deoarece, impreuna cu ei putem dezvolta relatii de lunga durata oferind solutii care pot raspunde cerintelor lor cu rapiditate si profesionalism.
Pe parcursul activitatii sale, Pedor expert a furnizat/ furnizeaza servicii pentru companii precum: OMV PETROM, LINDE GAZ ROMANIA, Wirom Gas, PETROGAS SERVICES Romania, Schlumberger Logelco - Romania, SIAD Romania, IRIDEX Group, Porsche ROMANIA, 3M Romania, Rio Bucovina, ARXIKON CONSTRUCTION COMPANY etc.


Alte date de contact:

  • 021-319 5166
  • 021-319 5166

Domeniul de activitate:

Protecţia muncii

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar