GRĂDINARIU IMPORT-EXPORT

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

LIDER AL SOLUTIILOR MULTIFUNCTIONALE


Descriere:

  Grupul Gradinariu, fondat in 1994, este astazi una dintre companiile lider, cu experienta in integrarea solutiilor si utilajelor complexe, in domeniul utilajelor si accesoriilor de salubritate, intretinere drumuri pe timp de vara sau iarna, asigurand multifunctionalitatea
utilajelor sau autospecialelor livrate.
  Suntem o prezenta constanta pe piata utilajelor de constructii, dar si unul dintre cei mai importanti furnizori  de autospeciale pentru situatii in caz de urgenta si principal distribuitor de recipiente de colectare diverse deseuri.
  Portofoliul nostru de utilaje si servicii poate raspunde cu promptitudine si expertiza, oricaror cerinte venite din partea Consiliilor Judetene, IGSU, ISU – Inspectoare pentru situatii de urgenta, CNADNR, Primarii Municipii de Judet, Primarii de Comune, firme private sau cu capital de stat in domeniul salubrității, firme private din domeniul construcțiilor.
  Resursele umane, echipamentele si capabilitatile de productie de care dispunem sunt unele dintre cele mai dezvoltate din Romania, in acest domeniu, si pot raspunde oricaror cerinte de livrare utilaje, service in garantie sau post garantie. Datorită reputatiei de partener de incredere, reprezentam renumite branduri europene, producatoare de accesorii si utilaje de salubrizare, utilaje pentru constructii, utilaje pentru gestionarea deseurilor si serviciilor publice.
  Principala noastra preocupare este de a atinge cele mai inalte standarde de calitate, mentinand, totodată, preturile, la un nivel competitiv. O atentie deosebita acordam abordarii flexibile si personalizate a nevoilor tehnice pentru fiecare client, respectand standardele si legislatia in vigoare.

Alte date de contact:

  • 0747-163 405
  • 0745-396 579

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 5348490


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

echipamente salubrizare, automaturatoare, aspirator electric Gluton, sararita, freza deszapezire, containere, compactoare deseuri

Domeniul de activitate:

Salubrizare - utilaje, echipamente

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:00
Marţi 8:00 - 17:00
Miercuri 8:00 - 17:00
Joi 8:00 - 17:00
Vineri 8:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review