MA.RA LOGISTICS QUALITY S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

More than Transport


Descriere:

MA.RA Logistics Quality furnizeazã servicii de transport şi expediţii terestre, maritime, aeriene, asistenţă vamală și export control, consultanţă transport, depozitare, manipulare. 

Principala noastră activitate este transportul rutier al mărfurilor. Dacă aveţi de transportat cantităţi sau volume mari de mărfuri, transport exclusiv, vă oferim suportul cu privire la procedurile, documentaţia, tipul de camion şi echipamentele necesare pentru a garanta timpul de tranzit și calitatea serviciului.

Pentru cantităţi mici de mărfuri există soluţia transportului în regim de Grupaj (LTL). Colectăm mărfurile folosind Sistemul de Management al Comenzilor, care organizează transportul mărfurilor cu aceeaşi destinaţie, astfel, rezultând pentru clienţii noştri reducerea semnificativă a costurilor, optimizarea spaţiului pentru depozitare, eficientizarea timpilor de tranzit şi, în final, reducerea emisiilor de carbon. 

Avem linii de trafic directe import & export în regim de grupaj şi complet pentru: Italia, Turcia, Bulgaria, Portugalia, Republica Moldova, Anglia, Franta, Suedia, Danemarca, Germania, Rusia, Belgia, Austria, Elvetia, Ungaria, Grecia, Irlanda, Croatia, Spania. 

Prin flexibilitate în relaţiile comerciale, organizăm transporturi pentru companii din diverse domenii de activitate, transportând produse de tip: cabluri electrice, electronice/electrocasnice, produse cosmetice, produse de uz casnic, jucării, mase plastice, produse de uz medical, accesorii, îmbrăcăminte, încălţăminte, panouri sandwich, textile, ţesături, confecţii pe umeraşe, confecţii în cutii. 

Totodata Ma.Ra vine în întâmpinarea clienților cu un nou serviciu: Export Control, controlul exporturilor și restricțiile asupra țărilor cu embargouri.

În conformitate cu reglementările privind controlul exporturilor, Ma.Ra Logistics informează că înainte de a expedia mărfurile și documentele către țări supuse unor restricții sau embargouri, clienții noștri vor trebui să recurgă la screeningul obiectiv, pentru a verifica dacă produsul este liber pentru export/import sau necesită obținerea unei licențe specifice eliberată de autoritățile competente, și screeningul subiectiv pentru a exclude faptul că părțile interesate nu au fost incluse în listele „subiecților respinși”, așa numita „Listă neagră”.

Deţinem spaţii pentru depozitare cu acces rapid la linia de centură a Bucureştiului şi Autostrada A2, facilitând accesul rapid către fiecare zonă a ţării.  Veţi cunoaşte în permanenţă situaţia stocurilor Dumneavoastră prin sistemul de gestiune a mărfurilor.

Serviciile de manipulare a mărfurilor constau în:
•Servicii de încărcare şi descărcare, posibilitate de încărcare cu stivuitor
•Cântărirea mărfurilor
•Pick & Pack – paleți, cutii, RTW ready to wear, GOH confecții pe umerașe
•Servicii de paletizare
•Track and trace(sistem de urmărire a mărfurilor)
•Pregătirea comenzilor pentru livrare
•Verificarea socurilor

Pentru viitoare solicitări vă stă la dispoziţie echipa noastră ce vă oferă permanent soluţii personalizate de transport garantând competitivitatea preţurilor.

 

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 26214199


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

transport mărfuri generale, transport echipamente, transport mobilă Europa, transport în regim de grupaj, transport mărfuri Turcia, transport mărfuri Anglia, transport mărfuri Germania, camion complet, transport în exclusivitate, transport electronice/electrocasnice, transport rutier de mărfuri

Domeniul de activitate:

Transport marfă - rutier internaţional

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:30
Marţi 8:00 - 17:30
Miercuri 8:00 - 17:30
Joi 8:00 - 17:30
Vineri 8:00 - 17:30

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar, Ordin de plată


Documente:


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review