MA.RA LOGISTICS QUALITY S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

More than Transport


Descriere:

Pentru că ne pricepem la ceea ce facem, începând cu anul 2000 suntem corespondenții Grupului Albini & Pitigliani în România. Astfel, beneficiem de toate avantajele unei rețele cu acoperire globală, cu know-how și experiență în expediții de peste 70 de ani. Ma.Ra Logistics Quality oferă servicii de transport terestru, maritim și aerian, atât la import, cât și la export.
Avem soluții pentru transportul unei game largi de produse, de exemplu: țesături și articole pe umerașe, bunuri de larg consum, electronice, High-Tech, produse de îngrijire personală, produse de uz casnic, amenajări interioare, mobilier, industrie metalurgică, piese de schimb, etc. Sunt incluse mărfurile care trebuie livrate cu un mijloc de transport care necesită autorizații speciale.
• Transport rutier 
Organizăm transport rutier intracomunitar, extracomunitar și intern de marfă în regim de grupaj(LCL) şi complet(FTL).
Avem linii de trafic directe import & export pentru: Italia, Turcia, Bulgaria, Portugalia, Republica Moldova, Anglia, Franţa, Suedia, Danemarca, Germania, Rusia, Belgia, Austria, Elveţia, Ungaria, Grecia, Irlanda, Croaţia, Spania cu colectări și livrări zilnice.
• Transport maritim
Întreaga noastră reţea de corespondenţi la nivel mondial permite ca mărfurile dumneavoastră să fie expediate către destinaţia finală indiferent de volumul, cantitatea şi de varianta de transport aleasă FCL sau LCL. Transportul maritim de mărfuri este realizat în: container 20′ şi 40′, standard-universale, vopen-top, high cube, flat rack, platforme, frigorifice-reefer, tankcontainere.
• Transport aerian
Avem soluţii complete pentru distribuţia mărfurilor în condiţii optime şi pe distanţe foarte mari. Astfel, mărfurile clienţilor noştri vor ajunge la destinaţia dorită neîntârziat şi în siguranţă. 
• Asistență vamală și export control
Punem la dispoziția clienților noștri servicii de asistență vamală pentru procesele de supraveghere a mărfurilor importate sau exportate atât prin serviciul de transport terestru, precum şi cel de transport maritim sau aerian. 
Ma.Ra vine în întâmpinarea clienților și cu un nou serviciu: Export Control - controlul exporturilor și restricțiile asupra țărilor sub embargo.
În conformitate cu reglementările privind controlul exporturilor, Ma.Ra Logistics informează că înainte de a expedia mărfurile și documentele către țări supuse unor restricții sau embargo-uri, clienții noștri vor trebui să recurgă la screeningul obiectiv, pentru a verifica dacă produsul este liber pentru export/import sau necesită obținerea unei licențe specifice eliberată de autoritățile competente, și screeningul subiectiv pentru a exclude faptul că părțile interesate nu au fost incluse în listele „subiecților respinși” numita „Listă neagră”.
• Depozitare și manipulare
Deţinem spaţii pentru depozitare cu acces rapid la linia de centură a Bucureştiului şi Autostrada A2, facilitând accesul către fiecare zonă a ţării. Veţi cunoaşte în permanenţă situaţia stocurilor dumneavoastră prin sistemul de gestiune a mărfurilor.
Serviciile de manipulare a mărfurilor constau în:
Servicii de încărcare şi descărcare, posibilitate de încărcare cu stivuitor
Cântărirea mărfurilor
Servicii de paletizare
Track and trace( sistem de urmărire a mărfurilor)
Pregătirea comenzilor pentru livrare
Verificarea stocurilor.

Pentru viitoare solicitări, vă stă la dispoziţie echipa noastră ce vă oferă permanent soluţii personalizate de transport.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 26214199


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

transport mărfuri generale, transport echipamente, transport mobilă Europa, transport în regim de grupaj, transport mărfuri Turcia, transport mărfuri Anglia, transport mărfuri Germania, camion complet, transport în exclusivitate, transport electronice/electrocasnice, transport rutier de mărfuri

Domeniul de activitate:

Transport marfă - rutier internaţional

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:00 - 17:30
Marţi 8:00 - 17:30
Miercuri 8:00 - 17:30
Joi 8:00 - 17:30
Vineri 8:00 - 17:30

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar, Ordin de plată


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review