PĂUNESCU&ASOCIAŢII, S.C.A.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Societatea civilă de avocaţi "Păunescu & Asociaţii", va pune la dispoziţie competenţă profesională si experienta caştigată de-a lungul a peste 20 de ani de activitate in domeniul dreptului. Echipa noastră de profesionişti vă asigura consultanţă si asistenţă juridică specializată in domeniul dreptului civil si al dreptului penal al afacerilor, precum si reprezentare în fata instantelor de toate gradele, parchet, politie, institutii si autorităti administrative.
Experienta noastra include litigii variate privind dreptul civil si proprietatea imobiliară, litigii privind clauzele abuzive inserate in contractele bancare, dar si litigii din sfera urbanismului, a autorizatiilor de construire si a intrarii in legalitate a constructiilor neautorizate, raporturi de familie, litigii de munca, pensii si asigurari sociale, creante fiscale, proprietate intelectuală, drept societar (înfiintări, modificări, fuziuni, dizolvări, insolventă, reorganizare, faliment, recuperari creante).

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 21866132


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

drept comercial, drept civil, drept penal, dreptul familiei, litigii comerciale, proprietate intelectuala, drept societar

Domeniul de activitate:

Avocaţi

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:30
Marţi 9:00 - 17:30
Miercuri 9:00 - 17:30
Joi 9:00 - 17:30
Vineri 9:00 - 17:30

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review