CMI.DR. NEGRU NICOLETA - POLICLINICA TITAN BUCURESTI

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Din inima, pentru sanatatea familiei tale!


Descriere:

Suntem un cabinet de medicina de familie care ofera consultatii de pediatrie (nou-nascuti, sugari, copii mici, adolescenti) si de medicina generala (adulti si varstnici). 

In asistenta medicala pediatrica desfasuram cursuri de puericultura, examene de bilant periodice cu supravegherea etapelor de dezvoltare psiho-motorie, planuri specifice de diversificare a alimentatiei, vaccinari, recomandari de tratamente, consultatii de specialitate si de investigatii paraclinice, interpretarea analizelor de laborator, consiliere parentala.

In asistenta medicala a adultilor oferim prescriere retete compensate, vaccinari, consiliere medicala si psihologica, recomandari pentru investigatii paraclinice (laborator, ecografii, radiografii, CT, RMN) si interpretarea acestora, examinari medicale periodice in cadrul bilantului de sanatate pentru  depistarea si profilaxia unor boli cronice, supraveghere periodica si monitorizarea evolutiei in afectiunile cronice..

Eliberam documente care atesta starea de sanatate: adeverinte medicale, avize epidemiologice, certificate prenuptiale, fise sintetice, concedii medicale si altele.

Din dorinta de a oferi consultatii in conditii optime, fara timp de asteptare pentru pacienti, programam telefonic orice activitate medicala si respectam orarul.

 

 

Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Medic de familie sector 3, medicina de familie sector 3, pediatrie sector 3, puericultura sector 3, Policlinica Titan Bucuresti

Domeniul de activitate:

Medici de familie

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 14:00 - 19:00
Marţi 8:00 - 13:00
Miercuri 14:00 - 19:00
Joi 8:00 - 13:00
Vineri Prin rotatie

Metode de plată

Numerar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review