ORIENTAL DESIRE - Salon de masaj erotic

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Salonul de masaj erotic ORIENTAL DESIRE vă invită într-un ambient oriental, format din 5 camere intime, fiecare cu o tematică diferită. Veţi face o incursiune în timpurile trecute, unde masajul erotic, masajul thailandez şi masajul dublu aduceau un mare aport în viaţa erotică a unei persoane sau a unui cuplu.
Oriental Desire îşi are porţile deschise zilnic şi vă invită să vă bucuraţi de compania celor 12 domnişoare ce vă oferă servicii profesionale de masaj de relaxare, masaj body senzual şi masaj erotic.
Fiecare dintre cele 3 servicii menţionate mai sus, în funcţie de dorinţele şi nevoile dvs. pot fi personalizate şi astfel se sporeşte senzualitatea, relaxarea şi starea generală de bine. Puteţi beneficia de masaj executat de 2 domnişoare, masaj erotic alături de partenera dvs., masaj cu tehnici bdsm/role-play, duş asistat şi multe altele.

Preţurile încep de la 150 de lei pentru o şedinţă de o oră în cadrul salonului. Preţurile diferă în funcţie de domnişoara pe care o alegeţi. Totodată în fiecare zi puteţi beneficia de diferite oferte de preţ şi bonusuri, aşa cum sunt şi cele de mai jos.

HAPPY HOUR - Între orele 14:00-18:00 - Orice serviciu de 60 minute se transformă în 90 minute sau a doua oră sau a două maseuze 50% reducere.

PRIETENII ŞTIU DE CE 5+2 - La 5 prieteni care achită câte o şedinţă de masaj, ceilalţi 2 primesc şedinţele gratuit.

PRIETENII ŞTIU DE CE 3+1 - La 3 prieteni care achită câte o şedinţă de masaj, al patrulea primeşte sedinţa gratuit.

În plus, dacă doriţi să petreceţi mai multe ore alături de domnişoarele noastre, vă oferim REDUCERI PROGRESIVE în funcţie de numărul de ore pe care doriţi să le achitaţi.

Dacă doriţi să vă bucuraţi de serviciile noastre în intimitatea apartamentului dvs. sau în camera de hotel, vă aşteptăm cu un telefon la numărul 0725.25.25.00.

Pentru detalii complete şi programări vă rugăm să vizitaţi site-ul http://www.oriental-desire.ro/ şi să ne contactaţi la numărul de telefon: 0730.22.22.60.


Alte date de contact:


Domeniul de activitate:

Servicii erotice

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 10:00 - 6:00
Marţi 10:00 - 6:00
Miercuri 10:00 - 6:00
Joi 9:00 - 8:00
Vineri 9:00 - 8:00
Sâmbătă 9:00 - 8:00
Duminică 10:00 - 6:00

Metode de plată

Numerar