CONS. CO.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Consulting, Engineering, Design.


Descriere:

Principalul domeniu de activitate al societatii S.C. CONS CO S.R.L. il constitue realizarea de proiecte in domeniul constructiilor industriale si civile.
Societatea dispune de un colectiv de arhitecti si ingineri de elita care continua traditia fostului Institut de Proiectare pentru Industria Constructoare de Masini . O parte dintre acestia, in frunte cu Presedintele - director general, ing. Dragomir Petre, si-au propus si pana in prezent au reusit sa duca mai departe bogata traditie a acestui institut si sa onoreze prin lucrarile executate portofoliul de exceptie al acestuia, bine cunoscut si recunoscut pe plan national cat si international.

Utilizand cele mai moderne metode si concepte de proiectare, societatea realizeaza lucrari de mare calitate, functionalitate si cu un aspect estetic deosebit.
Echipa noastra de proiectanti-constructii: arhitecti, urbanisti, ingineri structuristi si instalatori reuseste sa va ofere cele mai bune solutii in conditii optime de cost si de timp

CONS CO S.R.L. realizeaza proiecte de urbanism, proiecte de cladirii cu destinatie social-administrativa si proiecte de constructii industriale.

De obicei lucram in calitate de "PROIECTANT GENERAL", situatie in care suntem in masura sa desfasuram cu forte proprii o serie de activitati complexe ca de exemplu:
* Activitati preliminare in vederea obtinerii autorizatiilor de constructie (PUD, PUZ);
* Executarea de proiecte pentru:
- Amenajarea de santier;
- Arhitectura;
- Instalatii sanitare;
- Instalatii de incalzire si aer conditionat;
- Instalatii electrice;
- Instalatii de curenti slabi (transmisie voce-date, semnalizare, cablu TV).

Pentru cei care doresc, realizam la comanda si poiecte de locuinte individuale, case de vacanta etc.
ConsCo S.R.L. ofera si servicii de consultanta, management si urmarire de santier, in vederea realizarii proiectului la care dumneavoastra visati, dar si ulterior, pana la punerea acestuia in opera.

A. Managementul investitiilor presupune programarea, organizarea, coordonarea, decizia, actiunea si controlul tuturor activitatilor pentru realizarea unei investitii, incepind de la proiectare si pina la receptia finala.

B. Servicii de consultanta si urmarire de santier
Serviciile de consultanta in constructii si urmarire de santier se utilizeaza de catre investitorii privati, de catre sectoarele administratiei de stat, de unitati financiare, de societati comerciale de orice tip, ale caror activitati au nevoie de sprijin tehnic in scopul realizarii unor investitii de calitate.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 1583441


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

amenajarea de santier, arhitectura, instalatii sanitare, instalatii de incalzire instalatii de aer conditionat, instalatii electrice, instalatii de curenti slabi

Domeniul de activitate:

Proiectare

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, COVASNA, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:30 - 18:00
Marţi 8:30 - 18:00
Miercuri 8:30 - 18:00
Joi 8:30 - 18:00
Vineri 8:30 - 18:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review