LABEL PRINT

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Punem pret pe eticheta ta...


Descriere:

Vă oferim servicii complete: etichete autoadezive, imprimate/neimprimate, din hârtie sau plastic, cu adeziv permanent/semipermanent, de diverse forme şi dimensiuni, dispuse în rolă sau în coală. Îmbinând tehnologia şi creativitatea dăm valoare etichetelor create de noi folosind procedee speciale precum: embosarea, înnobilarea suportului cu folio auriu sau argintiu, înserierea, elemente de securizare, imprimarea cu cerneluri fluorescente sau iridiscente, cerneala răzuibilă etc.
Pe lângă etichetele tipărite dispunem de o varietate de alte produse: etichete ştanţate blank, atât în rolă cât şi în coală, etichete textile din poliester, riboane pentru imprimantele pe bază de transfer termic, imprimante termice, aplicatoare manuale de etichete, precum şi alte echipamente sau accesorii conexe.
Producţia se face pe unul din cele trei utilaje de tipărit, utilaje ce prezintă următoarele caracteristici: 6 grupuri de culoare UV şi IR, grup pentru cold foil, laminare, ansamblu pentru printare verso, 3 staţii ştanţare, roluitor, delaminator - relaminator pentru neutralizarea adezivului sau posibilitate tipar pe partea cu adeziv, control asistat şi posibilitate printare serii numere şi coduri de bare.
La capitolul marcatoare de preţ, dată şi cod vă garantăm accesibilitatea atât în ceea ce priveşte preţul cât şi uşurinţa manevrării acestora.
Comercializăm riboane destinate imprimantelor cu transfer termic, în trei sortimente: riboane pe bază de ceara, riboane pe bază de ceară şi răşină şi riboane pe bază de răşină.
În funcţie de aplicaţiile pentru care sunt utilizate etichetele puteţi opta pentru tipul de ribon adecvat în urma consultării unuia dintre tehnicienii noştri.
Vă putem ajuta cu soluţii tehnice pentru imprimarea direct din baza de date, actualizări de software, precum şi pentru orice dificultăţi întâmpinate în utilizarea echipamentelor pe care vi le furnizăm. Cu referire la echipamentele de etichetat achiziţionate din portofoliul nostru, oferim consultanţă şi service cu privire la montaj, întreţinere şi reparaţii.


Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 13650960


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

materiale autocolante, tipar flexografic, design, prepress, etichete autoadezive, tipar digital, stikere

Domeniul de activitate:

Sisteme de etichetat şi marcat

Zonă deservită:

ALBA, ARAD, ARGEŞ, BACĂU, BIHOR, BISTRIŢA-NĂSĂUD, BOTOŞANI, BRĂILA, BRAŞOV, BUCUREŞTI, BUZĂU, CĂLĂRAŞI, CARAŞ-SEVERIN, CLUJ, CONSTANŢA, COVASNA, DÂMBOVIŢA, DOLJ, GALAŢI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMIŢA, IAŞI, ILFOV, MARAMUREŞ, MEHEDINŢI, MUREŞ, NEAMŢ, OLT, PRAHOVA, SĂLAJ, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIŞ, TULCEA, VÂLCEA, VASLUI, VRANCEA

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 18:00
Marţi 9:00 - 18:00
Miercuri 9:00 - 18:00
Joi 9:00 - 18:00
Vineri 9:00 - 18:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Bilet la ordin, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review