SOCIETATEA DE TRANSFER DE FONDURI SI DECONTARI TRANSFOND SA

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

TRANSFOND - e-Soluţii pentru Performanţă!


Descriere:

TRANSFOND are în responsabilitatea sa compensarea şi decontarea tuturor transferurilor interbancare, în calitate de operator tehnic al Sistemului Electronic de Plăţi din România (SEP), cu rolul de: administrator şi operator al sistemului SENT (Casa de Compensare Automată); operator tehnic şi funcţional al sistemului ReGIS (sistemul de decontare pe bază brută în timp real), conform mandatului acordat de Banca Naţională a României; operator tehnic al sistemului SaFIR (sistemul de depozitare şi decontare a operaţiunilor cu titluri de stat).
Adiacent operării SEP, TRANSFOND a dezvoltat soluţii complete şi performante pentru segmente cât mai largi ale sectorului financiar autohton şi ale tuturor tipurilor de operatori economici locali, respectiv servicii de facturare si arhivare electronica - e-Factur@ si e-Arhiv@.
În noiembrie 2012, TRANSFOND a inaugurat primul produs SEPA (Single Euro Payment Area) în moneda locală, urmat de component Euro, lansată în decembrie 2013. Aceste două componente fac parte din programul de modernizare a Casei de Compensare Automate SENT, care va include, componenta de procesare a debitelor directe în format SEPA, şi va fi însoţită de un serviciu opţional - Registrul Unic al Mandatelor.
SENT - Casa de Compensare Automată
e-Factur@ - Servicii de Facturare Electronică
e-Arhiv@ - Servicii de Arhivare a Documentelor Electronice


Alte date de contact:


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

plăţi, plată, debit direct, ordin de plată

Domeniul de activitate:

Activităţi auxiliare intermedierilor financiare exclusiv activităţi de asigurări si fonduri de pensii - Cod CAEN 6619

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 8:30 - 17:00
Marţi 8:30 - 17:00
Miercuri 8:30 - 17:00
Joi 8:30 - 17:00
Vineri 8:30 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar