SOCIETATEA DE TRANSFER DE FONDURI ŞI DECONTĂRI TRANSFOND S.A.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

TRANSFOND - Timpul este esential!


Descriere:

TRANSFOND este administratorul și operatorul Casei de Compensare Automată a plăților comerciale interbancare - infrastructură informatică specializată, denumită SENT. Plățile comerciale interbancare procesate de către SENT sunt plăți de retail sau plăți de mică valoare (sub 50.000 ron), inițiate prin ordin de plată, debit direct și instrumente de debit (cecuri, cambii și bilete la ordin), și nu includ plățile inițiate cu cardul.
TRANSFOND oferă instituțiilor de plată din România și servicii de compensare a plăților interbancare de retail în Euro, naționale și transfrontaliere, cu decontarea rezultatelor compensării prin sistemul TARGET2, componenta Băncii Naționale a României.
În completarea infrastructurii pentru plățile interbancare de retail, TRANSFOND a dezvoltat și o serie de soluţii complexe şi performante în beneficiul unor segmente mai largi ale sectorului financiar autohton în special, dar şi ale tuturor tipurilor de operatori economici locali:
• Servicii de Facturare Electronică
• Servicii de Arhivare Electronică
Prin lansarea e-Arhiv@ în anul 2009, TRANSFOND a devenit primul furnizor autorizat de servicii de arhivare a documentelor electronice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 135/2007 privind arhivarea documentelor în formă electronică.
În anul 2010, TRANSFOND și-a completat gama de servicii oferite, prin adăugarea la acestea a serviciului de facturare electronică (e-Factur@), adresat emitenților de facturi și destinatarilor acestora.
Serviciul Plăți Instant a fost finalizat în decembrie 2018, iar lansarea oficială pentru consumatori a fost în data de 22 aprilie 2019. Prin intermediul acestui serviciu se procesează plăți de mică valoare 24/7 în maximum 10 secunde (între cele două conturi), , conform standardelor europene în domeniu.
Mergând pe aceeași linie de dezvoltare a serviciilor de plăți oferite, în septembrie 2020 TRANSFOND a finalizat serviciul AliasPay - disponibil în regim 24/7/365. Prin intermediul acestui serviciu, TRANSFOND oferă posibilitatea inițierii simplificate de plăți între două conturi deschise la bănci diferite, utilizând doar numărul de telefon mobil al beneficiarului plății.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 13215516


Produse şi servicii:


Branduri:


Cuvinte Cheie:

plăţi, debit direct, ordin de plată, plata instantanee, plăți imediate, facturare electronică, instant credit transfer, instrument de debit, arhivare electronica

Domeniul de activitate:

Activităţi auxiliare intermedierilor financiare exclusiv activităţi de asigurări si fonduri de pensii - Cod CAEN 6619

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 7:45 - 18:15
Marţi 7:45 - 18:15
Miercuri 7:45 - 18:15
Joi 7:45 - 18:15
Vineri 7:45 - 18:15

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review