LABEL PRINT

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Punem pret pe eticheta ta...


Descriere:

La categoria ambalaje oferim clienţilor noştri produse de o calitate excepţională şi le punem la dispoziţie toate infomaţiile necesare atât în privinţa normelor legislative de respectat cât şi în privinţa valabilităţii, conţinutului, datelor din fişele tehnice şi orice alte detalii utile.
În plus, ne aliniem standardelor cerute de protecţia mediului astfel încât pentru realizarea produsele noastre să nu fie utilizate cantităţi mari de energie sau material şi, mai ales, să existe posibilitatea reciclării acestora. La solicitarea clienţilor putem oferi alternativele "environmentally friendly" încadrate în costuri decente.
Design-ul etichetelor de ambalaje este perfecţionat de către specialiştii noştri. Ei vă pot oferi cele mai pertinente sugestii pentru alegerea simbolurilor, culorilor şi formelor pentru ca dumneavoastră să reliefaţi caracteristicile mărcii/produsului şi să îi asiguraţi unicitate.
Nu în ultimul rând, materia primă pe care o utilizăm în producţie provine din import, de la furnizori selectaţi pe unicul criteriu esenţial, respectiv calitatea: peste 100 tipuri de hârtie, PE şi PP - UPM Raflatac, Avery Dennison şi Budaval Ungaria, vopsele tipografice şi lacuri - Sun Chemical, placi - Dupont, ştanţe - Rotometrics şi ESON.


Alte date de contact:


Domeniul de activitate:

Ambalaje

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 18:00
Marţi 9:00 - 18:00
Miercuri 9:00 - 18:00
Joi 9:00 - 18:00
Vineri 9:00 - 18:00

Metode de plată

Numerar, Filă CEC, Transfer Bancar, Bilet la ordin, Ordin de plată