B.N.P. DĂNĂCICĂ MIHAELA ŞI MARINCA ALEXANDRA

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

BNP Asociaţi Dănăcică Mihaela Daniela şi Marinca Alexandra Magdalena îşi desfăşoară activitatea în cadrul Camerei Notarilor Publici Bucureşti.
Servicii oferite: servicii contractuale, servicii comerciale, servicii succesorale, procuri, declaraţii, certificări de fapte, legalizări semnături, legalizări sigilii, servicii legalizări copii, servicii legalizări traduceri, eliberare duplicate, certificate de divorţ, eliberare de încheieri.

Biroul de Mediere Dănăcică şi Asociaţii vine în sprijinul tuturor celor care sunt în conflict cu o parte terţă şi au nevoie de serviciul unui mediator pentru a genera opţiuni în medierea conflictelor.
Medierea este arta prin care o persoană specializată în mediere ajută părţile implicate să transforme conflictul într-o înţelegere.
Sarcina mediatorului este de a identifica aşteptările fiecărei părţi aflate într-un proces juridic şi de-a încerca să le aducă într-un punct convergent precum şi de a descoperi temerile părţilor şi de a le înlătura pe cele nefundamentate prin facilitarea dialogului dintre ele.
Mediatorul nu este judecător, nu este avocatul unei părţi implicate în procesul de mediere, este imparţial, un arbitru între părţile implicate în proces.

Alte date de contact:


Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 25430925


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

testamente, succesiuni, divorţuri, legalizări, procuri, garanţii, certificări, contracte de ipotecă, contracte de gaj, contracte donaţie

Domenii de activitate:

Notari publici; Mediatori

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 16:30
Marţi 9:00 - 16:30
Miercuri 9:00 - 16:30
Joi 9:00 - 16:30
Vineri 9:00 - 15:30

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review