PEDOR EXPERT S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

PEDOR EXPERT, este abilitata de MMFPS pentru a presta servicii externe de prevenire si protectie in conformitate cu prevederile Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 si este certificata SRAC pentru sistemele de management ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001.

Deoarece veti avea nevoie de anumite tematici de instruire, noi venim in ajutorul dumneavoastra cu elaborarea testelor de specialitate, precum si a restului de documente necesare.

Instruirea si informarea angajatilor in domeniul SSM si SU astfel:
1. Elaborarea tematicii specifice fiecarei activitati profesionale in parte pentru toate fazele de instruire stabilite de lege, stabilirea periodicitatii adecvate pentru fiecare loc de munca, asigurarea informarii si instruirii lucratorilor la angajare si periodic) in domeniul SSM si SU si verificarea cunoasterii si aplicarii de catre angajati a informatiilor primite.
2. Elaborarea programelor de instruire-testare in domeniile SSM si SU.
3. Verificarea periodica a cunoasterii de catre toti angajatii a masurilor prevazute in planul de prevenire si protectie al unitatii, precum si a atributiilor si responsabilitatilor ce le revin in domeniul SSM stabilite prin Fisa postului.
4. Stabilirea atributiilor si raspunderilor ce le revin angajatilor in domeniul SSM/SU, corespunzator functiilor exercitate, care trebuie incluse in Fisa postului.

Partenerii de afacere, furnizorii si clientii nostrii se bucura de o atentie deosebita din partea companiei noastre deoarece, impreuna cu ei putem dezvolta relatii de lunga durata oferind solutii care pot raspunde cerintelor lor cu rapiditate si profesionalism.

Pe parcursul activitatii sale, Pedor expert a furnizat/ furnizeaza servicii pentru companii precum: OMV PETROM, LINDE GAZ ROMANIA, Wirom Gas, PETROGAS SERVICES Romania, Schlumberger Logelco – Romania, SIAD Romania, IRIDEX Group, Porsche ROMANIA, 3M Romania, Rio Bucovina, ARXIKON CONSTRUCTION COMPANY etc.

-Medicina muncii

 

Alte date de contact:

  • 0724-293 148

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 16998277


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

Servicii SSM, Servicii PSI, Medicina muncii, Expertiza accident, Cercetare evenimente, Expertiza extrajudiciara, Calificare profesionala in sudura, Gaz petrolier lichefiat, Protectia muncii

Domeniul de activitate:

Protecţia muncii

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review