ŞCOALA DE MUZICĂ ŞI ARTE PLASTICE NR. 3

  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Şcoala de muzică şi arte plastice nr. 3 din Bucureşti este o şcoală cu program suplimentar pentru activităţi artistice. Şcoala funcţionează sub coordonarea MEC, permiţând elevilor de la unităţile de învăţământ de cultură generală derularea activităţilor artistice într-un cadru de specialitate adecvat.
Este un învăţământ de stat, la care au acces toţi elevii cu aptitudini artistice din învăţământul primar şi gimnazial. Cursurile de desfăşoară după un orar flexibil, adaptat timpului liber al elevilor şi programului urmat de aceştia în cadrul şcolilor de cultură generală. Şcoala noastra reprezintă o bază de selecţie reală pentru liceele de artă. Aici se formează viitorul creator şi consumator avizat de artă autentică, care va respinge subcultura, vulgaritatea, kitch-ul sau violenţa. Respectând particularităţile de vârstă şi cele individuale ale elevilor, le formează gustul estetic şi le dezvoltă talentul artistic.
Activitatea artistică se concretizează în participări la numeroase concursuri naţionale şi internaţionale, festivaluri, concerte, recitaluri, audiţii şi olimpiade şcolare.La secţia de Muzică se pot învăţa următoarele instrumente: pian, vioară, violă, violoncel, chitară, harpă, flaut, oboi, clarinet, trompetă, fagot, percuţie.
Detalii regăsiţi pe site-ul nostru!


Alte date de contact:


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

scoala de arte plastice, scoala de muzica, cursuri de muzica, concursuri de muzica, festivaluri muzica, auditii muzicale, cursuri clarinet, cursuri trompeta, cursuri fagot, cursuri percutie

Domeniul de activitate:

Şcoli

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 10:00 - 12:00, 14:00 - 16:00
Marţi 10:00 - 12:00, 14:00 - 16:00
Miercuri 10:00 - 12:00, 14:00 - 16:00
Joi 10:00 - 12:00, 14:00 - 16:00
Vineri 10:00 - 12:00, 14:00 - 16:00

Metode de plată

Numerar