HELINICK S.R.L.

Rating
| Adaugă review
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Siguranta prin tehnologie!


Descriere:

Helinick are 24 de ani de experienţă în domeniul sistemelor de securitate şi siguranţă electronică.
Proiectare, implementare, service şi mentenanţă pentru sisteme de control acces, sisteme antiefracţie, sisteme de pază perimetrală etc.
Analizam si identificam potentialele riscuri legate de securitatea si siguranta in care opereaza clientul si oferim solutii personalizate cerintelor clientului care minimizeaza riscurile operationale. Realizarea proiectelor, avizarea si aprobarea lor de catre autoritati sau organizatii care reglementeaza anumite domenii din piata sunt servicii suplimentare pe care le oferim clientilor pe baza de contract.
In derularea proiectelor stabilim o interconectare intre departamentul de vanzare, departamentul tehnic si project management pentru realizarea lucrarilor in parametri corespunzatori. Indiferent de faza in care se afla proiectul departamentul de proiectare ofera consultanta, astfel incat lucrarea sa decurga conform datelor din proiect.
Dispunem de aparatura performanta (calculatoare, plottere, programe specifice pentru proiectare asistata) si de personal specializat cu o experienta de cel putin 5 ani in domeniu, avizat de organismele competente.


Alte date de contact:


Date Fiscale:

Cod Fiscal: 1593623


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

sisteme de securitate, extinderi sisteme de securitate, actualizări sisteme de securitate, call center sisteme de securitate, acoperire sisteme de securitate, securitate electronica, sisteme integrate

Domeniul de activitate:

Sisteme de securitate

Zonă deservită:

ILFOV, BUCUREŞTI

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Ordin de plată, Transfer Bancar


Puncte de lucru:


Review-uri utilizatori

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Această companie nu are încă nici un review. Fii primul care adaugă un review.

Adaugă review