ALEXANDRESCU LIUBA LILIANA, BIROU NOTARIAL

Rating
| 1 review
  • NetSync
    Verifică dacă datele de contact ale companiei sunt sincronizate pe Intenet, Reţele Sociale şi Aplicaţii de Navigaţie.
  • Website-test WebSite-test.ro - Testează performanţele oricărui website.
  • Date financiare Verifică rapid cu cine faci afaceri!
    Date financiare şi juridice actualizate în timp real despre firmele din România.
  • Actualizare Date Trimite-ne modificările dorite dacă eşti proprietarul acestei companii sau informează-ne că datele afişate nu mai sunt de actualitate!

Descriere:

Redactarea/autentificarea înscrisurilor notariale: declaraţii, procuri, testamente, contracte de: vânzare, întreţinere, donaţii, schimburi, partaj, împrumuturi, ipotecă, mandat, dare în plată, comodat, închiriere, tranzacţii, divizări/fuziuni.
Legalizări de copii, legalizarea semnăturilor de pe înscrisuri, semnăturii traducătorului, specimene de semnătură.
Dare de dată certă, certificări de fapte, primirea în depozit, acte de protest al cambiilor, al biletelor la ordin, acte referitoare la regimul matrimonial.
Divorţuri cu sau fără copii.
Succesiuni, consultaţii.

Informatii financiare şi fiscale:

Cod Fiscal: 19364770


Persoane de contact


Produse şi servicii:


Cuvinte Cheie:

declaraţii, testamente, succesiuni, divorţuri, legalizări, procuri, certificări, contracte de ipotecă, contracte donaţie, contracte de vânzare

Domeniul de activitate:

Notari publici

Zonă deservită:

BUCUREŞTI, ILFOV

Localizare pe Harta:

Orar:

Luni 9:00 - 17:00
Marţi 9:00 - 17:00
Miercuri 9:00 - 17:00
Joi 9:00 - 17:00
Vineri 9:00 - 17:00

Metode de plată

Numerar, Transfer Bancar, Ordin de plată


Review-uri utilizatori

Ratingul general al companiei

Review-uri utilizatori

Edward Moise:

Actele au fost realizate rapid (toată procedura unui partaj voluntar a durat aprox. două săptămâni). Comunicarea cu biroul d-nei notar a fost eficientă, iar răspunsul cu privind anumite aspecte de formă a actelor a fost fără vreo ambiguitate (punându-ne la dispoziție inclusiv draft-ul final al actelor pe mail). Dna notar a fost amabilă și ne-a oferit personal consultanță încă de la prima interacțiune, explicându-ne detaliat actele ce trebuiesc aduse, procedura notarială și ne-a făcut și un calcul aproximativ al costurilor. Consider că dna notar a avut o atitudine profesională, de aceea recomand acest birou notarial. (fac comparație cu notariat-ul ********* unde am de dezbătut o succesiune și care a durat 2 DOI ani... și au avut o atitudine de ca și cum noi trebuia să le fim recunoscători că ne lucrează cazul, deși părea interminabil și unde s-a întâmplat de câteva ori ca în ultimul moment să schimbe data programării...)

Vezi toate review-urile

Trimiteți-ne părerea dumneavoastră

Doriți să ne împărtășiți experiența dumneavoastră cu această companie? Opinia dumneavoastră va ajuta şi alți potenţiali clienți şi reprezintă un feedback valoros pentru companie.

Adaugă review